Moderne adgangskontrol til hotel

Teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen har programmeret og installeret 500 adgangskontrolenheder for Arthur Hotels i København

Teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen har programmeret og installeret 500 adgangskontrolenheder for Arthur Hotels i København. Med den nye elektroniske adgangskontrol har hotelgæsterne ikke længere brug for fysiske kort. De kan nu tjekke ind allerede fra lufthavnen på deres mobiltelefon – og de bruger også deres telefon til at åbne og låse deres værelser.

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Kemp & Lauritzen, som har sørget for en komplet og holdbar løsning. Systemerne fungerer både godt og effektivt, og implementeringen har været en sand fornøjelse. Både vores medarbejdere og gæster har været meget tilfredse med den professionelle tilgang gennem hele processen, fortæller Julie Bjarking Jensen, Head of Service hos Arthur Hotels.

Kemp & Lauritzen har installeret i alt 500 SALTO-adgangskontrolenheder på værelserne. Samtidig har teknikvirksomheden stået for programmering af den AeroGuest-software, der driver hele systemet – samt integrationen mellem enhederne og softwaren.

Kristian Rosenquist Stuhr, der er kompetencerådgiver i Kemp & Lauritzens Brand & Sikring-afdeling, understreger, at det har været et spændende projekt, der har krævet skarp styring fra start til slut:

- Hoteller har jo som udgangspunkt aldrig lukket. Derfor har det været helt afgørende, at vores teknikere udførte arbejdet uden at forstyrre driften hos Arthur Hotels. Den opgave er vi lykkedes rigtig fint med takket være god planlægning, koordinering og en tæt dialog med kunden hele vejen igennem, fortæller han.