Hurtigere byggetid på badeværelset

Kun få dages tørretid i støbebetonen på badeværelset – det stiller Ardex i udsigt patentprodukt Ardex A 35

Kun få dages tørretid i støbebetonen på badeværelset – det stiller Ardex i udsigt patentprodukt Ardex A 35, der kan benyttes til alle underlag og er MK-godkendt. Frank Henriksen, teknisk konsulent hos Ardex forklarer:

- Normalt skal man vente på, at vandet i betonen tørrer ud, før man kan komme videre. Vores produkt Ardex A 35 er fremstillet, så vandet bliver omdannet til krystaller. Ved hjælp af den krystalline vandbinding kan håndværkeren fortsætte sit arbejde allerede næste dag. Man undgår ydermere, at der tilføres restfugt til bygningen, hvilket især er vigtigt ved renovering i den gamle boligmasse, siger Frank Henriksen.
Den korte tørretid betyder, at man kan slippe for genhusning, når badeværelser skal renoveres.

Netop denne fordel har beboerne i ejendomskomplekset Tåstrupgård i Taastrup nydt godt af. Her er 700 badeværelser renoveret med Ardex som produktleverandør.

- På grund af den korte renoveringstid, kan man nøjes med at opstille midlertidige faciliteter, og på den måde undgå store gener og omkostninger ved genhusning, fremhæver Frank Henriksen.
Også i ældre bygninger med trægulve som underlag giver produktet en klar fordel. Risikoen for skimmelsvamp minimeres, da pudslaget ikke afgiver vand til trægulvet – dette er nemlig omdannet til krystaller på 24 timer, uanset lagtykkelse.