STB Byg i stærk vækst

Bygge- og entreprenørvirksomheden STB Byg A/S i Vejle øgede i 2011 omsætningen med næsten 40 procent

Meget høj aktivitet har medført markant vækst i  entreprenørvirksomheden STB Byg A/S i Vejle , der for 2011 har præsteret en omsætning på 187 mio. kr. mod 114 mio. kr. året før – en vækst på hele 39 procent, eller 70 mio. kr.

Nettoindtjeningen blev på 5,3 mio. kr. mod 3,2 mio. kr. året før, og det er virksomheden godt til freds med:
- Vi har opnået et tilfredsstillende resultat i forhold til den vækst firmaet har haft og den aktuelle situation for byggebranchen, siger virksomhedens  adm. direktør Jens Winther.

Blandt de opgaver som blev afsluttet i 2011 var en større ombygning af Campus Silkeborg, renovering af feriehusene i Helsingør Ferieby for Folkeferie.dk, om- og nybygning af to plejecentre i Aarhus Kommune - Rosenvang i Viby og Elmevang i Solbjerg samt Lejre Plejecenter ved Roskilde, ombygning og renovering af Psykiatrisk Hospital i Esbjerg og ombygning af boligblokke for Kolstrup Boligforening i Åbenrå. Som noget nyt blev der også bygget lavenergihuse i samarbejde med Lavenergihuse.net. Et samarbejde, som Jens Winther forventer, vil betyde nybygning af 8-10 lavenergihuse i 2012.

STB Byg A/S er det største selskab i STB Byg Holding ApS, der udover STB BYG A/S driver Hornemurerne A/S ved Varde, et par mindre driftsselskaber inden for byggeri samt et investeringsselskab. STB Byg Holding ApS beskæftiger omkring 100 medarbejdere og ejes i fællesskab af Jens Winther, Henrik Nielsen og Jan Olesen.