P-huse med design

Et p-hus behøver ikke være gråt og kedeligt, hvis det står til virksomheden Decorativa, der har en forkærlighed for bilernes holdeplads
Tekst: 

Hos Decorativa er man netop blevet færdig med en totalrenovering af Illums p-hus. I alt er 12.000 kvm overflade blevet forskønnet og problemer med fugt udluget. Netop renoveringer af p-huse er en af Decorativas kompetencer – nemlig at beskytte det eksisterende bedre og gerne lave designet om, så p-husene får en mere venlig stemning, der er mere hyggelig og rar at færdes i.

I forhold til Illums p-hus har der dog været en fast designmanual, så her har virksomheden ikke kunnet boltre sig på samme niveau, som da det tidligere på året renoverede p-huset for Berlingske-hus. Her blev der leget med de sorte, orange, hvide og grå farver, så det blev en oplevelse i sig selv at komme ind i p-huset.

- Vi vil rigtig gerne udvikle på konceptet med p-hus, men det er en tung vej rent designmæssigt herhjemme, da der stadig er den holdning, at p-huse er nogle grå størrelser, siger Bent Jerslund, der sammen med sin kone, Pia Jerslund, driver Decorativa.