Stor spiller inden for nødstrøm

Atek Teknik A/S ledende i markedet for nødstrømsanlæg efter opkøb.

Med købet af SES (Scandinavian Engineering Systems A/S), der sælger og producerer nødstrømsanlæg, opnår Atek Teknik A/S en markedsledende position inden for salg af nødstrømsanlæg, oplyser virksomheden i en meddelelse.

SES og Atek Teknik A/S har i en årrække udgjort markedets største spillere inden for nødstrømsanlæg til dansk erhvervsliv og offentlige forvaltninger. Pr. 1. november 2010 overtager Atek aktiviteterne i SES. Det drejer sig om skræddersyede generatoranlæg og styretavler til særlig krævende installationer licitationer til hospitaler, IT, marine, kraftværker, luffart, tele og medicinal.

- Opkøbet af aktiviteterne i SES er et naturlig led i Ateks vækststrategi. Vi har indtil nu primært vokset organisk, men for at sikre en bredere tilgang til markedet og kunne tilbyde en dybere vifte af niche produkter, er vi rigtig glade for at denne kompetence og volume nu bliver en del af Atek, udtaler adm. direktør Peter Aaby i Atek Teknik A/S.

Direktør og medejer i SES Carsten Hagerup fortæller, at salget er sket som følge af en strategisk beslutning, da de stod over for et generationsskifte i virksomheden.