Fisker El A/S vokser med byggestrøm

Den mere end 40 år gamle El-installationsvirksomhed Fisker El A/S, har sideløbende med el-opgaver, serviceret byggepladser med etablering af byggestrøm, lys, vand og kloak

Den mere end 40 år gamle El-installationsvirksomhed Fisker El A/S, har skruet op for byggestrømsafdelingen på såvel kapacitet som kompleksitet - med ca. 100 aktive byggepladser i gennemsnit er omsætningen øger væsentligt.

Der er to måder at synliggøre vækstspringet fra 2020 og til i dag, nemlig på omsætning, som siden 2020 er asteget med 160%. Den anden måde er på kapacitet, svarende til den ampere start el-tavlerne kan levere. Hvor det i 2020 max. var 63 Ampere tavler, der blev tilsluttet,  er byggestrømsafdelingen i dag helt oppe på at levere 1250 Ampere tavler til byggepladsdriften.

Strategien er klar

Fisker El Byggestrøm skal være entreprenørernes oplagte valg til de store og komplekse byggeprojekter i Storkøbenhavn og på Sjælland.

”Vi plejer ikke at skille el-entreprise og byggestrøm” , er tit det svar Total- og Hovedentreprenørerne kommer med.

Fisker El A/S kan til gengæld se, at har deres kunder én gang valgt at skille byggestrøm ud fra El-entreprisen, så holder de fast, og det er der flere årsager til, skriver virksomheden.

Tit og ofte leverer tilbudsmaterialet nemlig en så uspecifik beskrivelse af byggestrømsdelen, at hvis det var selve entreprisebeskrivelsen, så ville det være umuligt at prissætte den.

Her er byggestrømsafdelingens erfaring det kompetente medspil til konkretisering og prissætning. Tilkobling til måler, byggestrøm, lys overvågning samt vand- og kloaktilslutning af skurvogne ligger jo i projektets start og er ikke naturligt forbundet med en El-entreprise.

Endelig kan det med presset på El installatørernes mandskabskapacitet være en fordel at sprede sig ud på flere skuldre, pointerer virksomheden.

Lige nu levererer byggestrømsafdelingen ydelser til byggepladser som samlet set rejser mere end 2000 boliger og erhvervslejemål samt special formål.

Det er blandt andet højhusbyggeri i Carlsberg for Pihl&Søn, Danmarks største nedrivning af højhusene i Brøndby Strand for Kingo, Teaterbyen for NRE, Fujii Film i Hillerød for Per Aarsleff og HOFOR skybrudtunnellen Kalvebod for NCC.