Lindpro overstiger forventninger

Solid ordrebeholdning får elinstallatør-virksomheden Lindpro til at se positivt på udviklingen for 2013

El-installatør virksomheden Lindpro A/S har netop offentliggjort årsregnskab for 2012. Det realiserede resultat overstiger forventningen til regnskabsåret og betragtes som værende tilfredsstillende, heddet det i en meddelele fra virksomheden.

Øget konkurrence, faldende efterspørgsel og prispres er blevet en etableret del af hverdagen for den danske installationsbranche. Alligevel viser årsregnskabet for 2012 positive takter og et sundt økonomisk plus på bundlinjen hos el-installatørvirksomheden Lindpro, hvilket falder godt i tråd med den øgede markedsvækst i 2010 for elinstallationsbranchen generelt. 

- Det tilfredsstillende årsresultat er et udtryk for en målrettet strategi om øget effektivitet, samt det faktum at Lindpro i særlig grad har fokuseret aktiviteterne på lønsomme kunder og projekter, fortæller adm. direktør Michael Højgaard, Lindpro A/S.

Lindpro ser positivt på det igangværende regnskabsår, hvor indtjeningen forventes at være på niveau med 2012, hvilket blandet andet skal indfries gennem en solid ordrebeholdning og øget lønsomhed. Herudover vil Lindpro fokusere aktiviteterne yderligere inden for virksomhedens kernekompetencer el-installation, service og sikkerhed.

Faktaboks:
Lindpro årsregnskab 2012
• Omsætning: 963 mio. kr.
• Resultat før skat: 25,7 mio. kr. 
• Ordrebeholdning pr. 31. december 2012: 810 mio. kr. 
• Medarbejderantal: 1.027