Intelligent stikkontakt

Smart Plug gør det muligt at styre boligens vigtigste installationer direkte fra smartphonen og er et skridt mod en egentlig "intelligent bolig"

Den såkaldte Smart Plug gør det muligt at styre boligens vigtigste installationer direkte fra smartphonen og er samtidig første skridt mod en egentlig "intelligent bolig", hedder det i en meddelelse.

Smart Plug’en har været under udvikling i mere end to år. Den er et af de første mainstream produkter forbundet med Verisure’s nye app-baserede platform, hvor husets vigtigste elinstallationer sammen med alarmsystem og røgalarmer er forbundet til og styres fra den samme platform.

Peter Folman, afdelingsleder i Verisure Dansikring Direct er meget tilfreds med den store interesse, der har været i Danmark, Sverige og Norge for den smarte stikkontakt:

- Vi lancerede Smart Plug’en overfor et begrænset antal kunder i Skandinavien, før vi officielt åbnede for salget her 1. april. I introduktionsperioden havde vi håbet på at sælge op i mod 3.000 Smart Plugs i Skandinavien hvis det gik rigtig godt, men ved udgangen af prøveperioden kom vi op på mere end 10.000 forudbestillinger, siger Peter Folman.

Fakta om Verisure og Smart Plug:

Verisure er Europas førende leverandør af hjemmealarmsystemer og tjenester til det intelligente hjem. Det intelligente hjem er et hjem, hvor det er muligt at styre mange apparater med den samme applikation. Verisure har 6.500 ansatte på verdensplan, er repræsenteret på 11 markeder og omsætter årligt for mere end 5 millarder danske kroner. Verisure har koncernhovedkontor i Malmø.

Smart Plug gør det blandt andet muligt at:

•Indstille dine lys i hjemmet til at simulere normal aktivitet, når du er på ferie
•Slukke og tænde elradiatorerne i dit sommerhus – og overvåge temperaturen med din Verisure app
•Tænde lyset i dit hjem, når du åbner din hoveddør
•Spare strøm ved at slukke lyset og dine elapparater, når du aktiverer dit alarmsystem
•Tænde og slukke elapparater fra din smartphone – selv når du ikke er hjemme