Renovering med stålaltaner

Tekst: 

Stålaltaner fra LS Altan er robuste og elegante løsninger, hvad enten det er nybyggeri eller renovering, pointerer Søren P. Jensen, projektsælger fra LS Altan.

- Vi er netop i gang med 71 altaner på Nygårdsvej i København, hvor vi var billigst på et projekt, hvor der i udbuddet var foreslået lisener pga. at formuren var en skalmur og ikke kunne optage kræfterne fra altanerne. Lisener er lodrette søjler monteret langs med væggene, fortæller Søren P. Jensen.

Montering med skråstag

- Vi syntes dog, at det var synd at ødelægge facaden med disse lisener og foreslog i stedet at montere konsoller fastboltet i etageadskillelsen og med skråstag. Dette er normalt en dyrere løsning, men vi vandt på pris og projektforslag, og den bedste løsning kan godt blive billig, hvis man tænker sig om. Vi nedskærer eksisterende ubrugelige betonaltaner, skærer huller og monterer beslag med indlimede ankre, som vi prøvebelaster 100 %, skærer huller og monterer nye altandøre, hvor dette er nødvendigt, og sluttelig kommer vi med altanerne og hejser dem på plads. Og så kan beboeren tage sin altan i brug, som er færdig til aftalt tid, fremhæver Søren P. Jensen.

Også med skydeglas

- Vi er også i gang med en anden spændende opgave til Vigerslev Have i København, hvor vi har udviklet et altanprojekt med skydeglas, så beboerne kan sidde i læ for vinden.Vi tror på fremtiden. Der er masser af dejlige lejligheder overalt i Danmark, som bare mangler en åben eller lukket altan. Vi har de gode ideer, en god kvalitet til konkurrencedygtige priser samt dygtige medarbejdere til at udføre opgaven, siger Søren Jensen.

LS Altan er en del af LS Trapper & Stål A/S og leverer total- og underleverandørløsninger i hele Danmark, når det gælder levering og montering af altaner på eksisterende ejendomme.

- Vore ydelser omfatter projektforslag, myndighedsbehandling, evt. nedtagning af eksisterende altan og udskiftning af vinduer til døre, samt produktion og montage, siger Søren P. Jensen.