Ny vindspærreplade - Windstopper Connect

Den nye Windstopper Connect besidder fibercementens anerkendte egenskaber, men i en lettere og mindre udgave, der gør den langt nemmere at håndtere

Den danske byggematerialeproducent Swisspearl, tidligere Cembrit, udvider sin populære vindsspærreserie og lancerer Windstopper Connect. Den velkendte og stærke vindspærreplade kommer nu i en mere handy udgave, der er hurtig at installere og som bidrager til mindre spild på byggepladsen.

Gennem årtier har Windstopper-produkterne været anvendt til at sikre bygninger mod vind og vejr. De velkendte vindspærreplader i fibercement er synonyme med en stærk og holdbar klimaskærm, der modstår fugt, vind og selv det mest voldsomme vejr.

Nu lancerer Swispearl så et nyt produkt i den populære Windstopper-serie. Den nye Windstopper Connect besidder stadig fibercementens anerkendte egenskaber, men kommer i en lettere og mindre udgave, der gør den langt nemmere at håndtere.

- Vi forsøger hele tiden at videreudvikle vores produkter, så vi fortsat kan skabe værdi for slutbrugeren. Windstopper-serien er gennemtestet, veldokumenteret og pålidelig – og derfor en populær vindspærre i store og små byggerier. Med den nye Windstopper Connect har vi bevaret alle de tekniske egenskaber ved produktet, mens vi har gjort den nemmere at håndtere for at spare tid og kræfter på pladsen, siger markedsdirektør hos Swisspearl, Karsten Østergaard Larsen.

Spar tid på monteringen

Med en reduceret størrelse og en nedsat vægt på blot 11,5 kg. pr plade, er Windstopper Connect betydeligt lettere end lignende alternativer. Desuden kommer Windstopper Connect med en fer- og not-løsning, som gør vindspærrepladerne nemmere at montere, fordi brugen af søm og skruer er reduceret, mens tape og h-profiler slet ikke skal anvendes.

- Ved at bruge fer og not-løsningen gør vi monteringen lige så nem, som man kender den fra lignende løsninger til facadeplader. Fer og not løsningen sikrer en nem, solid og skjult montage, som sparer både tid og materialer. Samtidig bidrager Windstopper Connects lette vægt til, at montering nu i princippet kan klares af én person, hvilket bidrager til langt mere effektivitet. Endeligt mindskes spild også betragteligt, fordi de nye løsninger også reducerer behovet for fx skruer og søm, fortæller Karsten Østergaard Larsen slutteligt.

Fakta om Windstopper Connect:

Stærk og holdbar vindspærreplade med nyt fer og not system inkl. skjult montage
Hurtig og nem montering

Kan monteres af én person

Mindre spild

Format: 600 x 1500 x 9,0 mm med en vægt på 11,5 kg