Godt samarbejde sikrer glade tagkunder

God service og godt håndværk kan sagtens gå hånd i hånd. I hvert fald hvis man spørger tagproducenten Lindab, der i øjeblikket oplever exceptionelt mange positive tilbagemeldinger fra tilfredse kunder. En af de primære årsager til den store tilfredshed er Lindabs mangeårige TagXpert-samarbejde med udvalgte fagmænd landet over.

Nyt tag behøver ikke være et besværligt bekendtskab. Det har John Andersen fra Ringsted erfaret, da han for nyligt skulle have lagt nyt tag på sit parcelhus. Efter at have indhentet flere tilbud på opgaven besluttede han sig for Lindabs TagXpert i Næstved, ABC-byg.

”Lige fra den første henvendelse kunne jeg mærke, at der var styr på det hele. Da vi mødtes med tømrermesteren, fik vi et prisoverslag med det samme. Stilladset blev hurtigt sat op, og efter få dage startede de på arbejdet,” siger John Andersen, der fortæller, at han efterfølgende har anbefalet Lindab og TagXpert-samarbejdet til andre bekendte.

Godt samarbejde betaler sig

Hos ABC-byg i Næstved, som har monteret John Andersens nye tag, er der også ros til det gode samarbejde. Her peger tømrermester Steen Pedersen på, at det kommer alle parter til gode.

”Som montør er det utroligt godt med en lydhør samarbejdspartner, der leverer nogle ordentlige produkter. Omvendt kan vi bidrage med at udvikle og forbedre produkterne, så de passer til de udfordringer, vi møder i vores arbejde,” siger han.

ABC-byg har været Lindab TagXpert i næsten 20 år, og Steen Pedersen er ikke i tvivl om, at det gode og langvarige samarbejde har stor værdi for kunderne.

”Kunderne får en montør, der er særligt uddannet i at montere Lindabs ståltag. Og så sikrer det tætte samarbejde hurtig og smidig levering af det lovede,” siger han.

Tagløsninger med lang levetid

John Andersen fik monteret sit nye ståltag ovenpå husets oprindelige eternittag fra 70’erne. Det er en løsning, der både sikrer et tæt undertag og et flot nyt ydertag mange år frem.

”Et ståltag er ideelt til renovering, da det kan monteres direkte oven på det eksisterende tag. Det gør det nemt og hurtigt at udskifte taget uden at bygge ny tagkonstruktion eller bortskaffe det gamle tag,” siger Peter Thomsen, der er salgschef i Lindab.

”Samtidig holder taget sig flot i mange år, uden at det koster en masse penge, tid og kræfter at vedligeholde,” forklarer han.

Ti års ekstra garanti

Der er 20 års garanti på alle Lindabs ståltage, men som noget særligt får alle kunder ti års eks-tra garanti på taget, hvis de vælger en Lindab TagXpert som montør. Den udvidede garanti udspringer ifølge salgschef Peter Thomsen af de udvalgte fagmænd høje faglighed.

”For at komme med i TagXpert-ordningen er det et krav, at den lokale tømrermester er medlem af en byggegarantiordning og har gennemgået et montagekursus hos Lindab. På den måde får kunden sikkerhed for, at taget bliver monteret af professionelle fagfolk og holder mange år ud i fremtiden,” siger Peter Thomsen.

Find din lokale Lindab TagXpert, læs mere om garantiordningen og tagløsningerne og bestil et uforpligtende tilbud på www.lindabtagxpert.dk.

Før og efter

Før og efter billeder af John Andersens tag. Foto: ABC Byg

Fakta om Lindab TagXperter:

  • Lindab TagXperter blev etableret i 1994 og er et samarbejde mellem tagproducenten Lindab og lokale tømrere og fagfolk i hele Danmark
  • Lindab samarbejder med 31 lokale Lindab TagXperter fordelt over hele landet.
  • Alle Lindab TagXperter har en solid byggeteknisk baggrund og har gennemgået specialuddannelse i rådgivning om og montage af tagløsninger fra Lindab.
  • Lindab TagXperter er med i en garantiordning, som sikrer boligejere, at deres lokale fagmænd er medlem af en byggegarantiordning, og at de får ti års ekstra garanti på de-res tagløsning.
  • Læs mere om Lindab TagXperter på www.lindabtagxpert.dk.

Yderligere oplysninger:

Salgschef Peter Thomsen, Lindab Profil, telefon 73 99 73 55 eller e-mail [email protected]

Tømrermester Steen Pedersen, ABC-byg, telefon 20 73 91 51 eller e-mail [email protected]

Øverst: Et ståltag fra Lindab kan monteres direkte ovenpå det oprindelige tag. Det sikrer et tag, der er tæt, nemt at vedligeholde og hurtigt at montere. Lindab TagXpert guider dig til den nærmeste professionelle fagmand, som giver faglig sikkerhed for et flot og tæt tag. Foto: Lindab

Denne artikel er publiceret af Lindab A/S i kategorien

Flere artikler fra Lindab A/S

Lindab julekalender 2015

Vind flotte julegaver fra Lindab hele december måned. Svar rigtigt på dagens spørgsmål, så deltager du automatisk i konkurrencen om dagens...

Lindab booster onlinesalget med ny webshop

Øget kundetilfredshed og stigende onlinesalg. Det er bare to af de fordele som virksomheden Lindab har oplevet siden de i juni lancerede en...

Byggeriets leverandører modtager positive kreditvurderinger

Selvom krisen efterhånden er drevet over, så tegner bygge- og anlægsbranchen sig stadig for den største andel af konkurser i Danmark. Men...

Tættere samarbejde kan øge produktiviteten i byggeriet

Der er store gevinster at hente, hvis byggebranchen bliver bedre til at skrue op for produktiviteten. Det viser en nyligt offentliggjort...

Lindab opruster på butiksfronten i Jylland

Den danske ventilationsproducent Lindab opruster i Jylland. I Viby ved Aarhus og Aalborg har Lindab investeret i to nye Pro Shop-butikker,...

Kunderne kårer Lindab til årets leverandør

Januar 2015Kunderne kårer Lindab til årets leverandørLindab A/S er blevet kåret som årets leverandør 2015. Bag kåringen står...