Lindab A/S

partner

Lindab er en international koncern, som udvikler, fremstiller og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Vi fremstiller ventilationsløsninger og byggekomponenter i tyndpladestål og tilbyder et komplet produktprogram i tag- og facadebeklædning, tagrender og energieffektive porte i overfladebehandlet stål. Hele produktsortimentet er kendetegnet ved, at det er let at montere og giver et flot og holdbart resultat.

Lindab har tre forretningsområder: Ventilation, Byggekomponenter og Byggesystemer.

Ventilation
Lindab tilbyder et bredt udvalg af funktionelle, enkle og miljøvenlige indeklimaløsninger. Vi leverer alt fra en enkelt komponent til komplette ventilationsløsninger til erhvervsejendomme og boliger. Dertil kommer beregnings- og planlægningsprogrammer, som gør det nemt at projektere komplette indeklimaløsninger.

Produkter: Kanalsystemer med tilbehør og tekniske løsninger til ventilation, opvarmning og køling til styring af indeklima. 

Byggekomponenter
Lindab forsyner byggeindustrien med en lang række komponenter og systemer af tyndpladestål. De centrale kundegrupper er entreprenører, håndværkere og private boligejere. Produkterne sælges gennem tømmerhandlere, entreprenører og delvist via lokale håndværksmestre.

Produkter: Tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer

Lindab tilbyder præfabrikerede byggeløsninger af stål, som sikrer en effektiv opførsel af énetages byggerier til industri og lager. Løsningen indeholder stålrammer, væg- og tagsystemer samt support ved design og projektering. Hertil kommer interne IT-løsninger, som forenkler byggeriet for både konstruktører og entreprenører.

Byggesystemerne bliver solgt til omtrent 360 bygningsforhandlere over hele Europa samt direkte gennem Lindabs sælgere til nøglekunder.

Produkter: Komplette byggeløsninger af stål inkl. ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Flere artikler fra Lindab A/S

Vind flotte julegaver fra Lindab hele december måned. Svar rigtigt på dagens spørgsmål, så deltager du automatisk i konkurrencen om dagens julepakke.

Du kan fra 1. december...

Øget kundetilfredshed og stigende onlinesalg. Det er bare to af de fordele som virksomheden Lindab har oplevet siden de i juni lancerede en ny og mere brugervenlig webshop.

...

Selvom krisen efterhånden er drevet over, så tegner bygge- og anlægsbranchen sig stadig for den største andel af konkurser i Danmark. Men meget tyder på, at branchen er i bedring. Senest...

Der er store gevinster at hente, hvis byggebranchen bliver bedre til at skrue op for produktiviteten. Det viser en nyligt offentliggjort analyse fra Dansk Byggeri. Selv vurderer branchen...

Den danske ventilationsproducent Lindab opruster i Jylland. I Viby ved Aarhus og Aalborg har Lindab investeret i to nye Pro Shop-butikker, hvor de professionelle ventilationsentre-prenører...

Januar 2015

Kunderne kårer Lindab til årets leverandør

Lindab A/S er blevet kåret som årets leverandør 2015. Bag kåringen står Brancheforeningen Danske Byggecentre,...