Kunderne kårer Lindab til årets leverandør

Januar 2015

Kunderne kårer Lindab til årets leverandør

Lindab A/S er blevet kåret som årets leverandør 2015. Bag kåringen står Brancheforeningen Danske Byggecentre, der hvert år uddeler prisen til en virksomhed, som har været en ekstra god samarbejdspartner.

Traditionen tro uddeler Danske Byggecentre hvert år en pris til en leverandør, som har gjort noget særligt for at fremme samarbejdet med Danske Byggecentres medlemsforretninger. I år fandt prisoverrækkelsen sted på årsmødet i Nyborg den 29. januar, hvor Lindab løb af med titlen.

”Vi er utroligt stolte over at være blevet kåret til årets leverandør. Vi forsøger at være i konstant forandring og lytte til vores kunder for at forstå deres verden og udfordringer. Vi sætter høje krav til os selv, når det handler om kvalitet og leveringssikkerhed, så derfor er det ekstra dejligt, når kunderne også kan mærke det og tilmed vælger at belønne os med en pris,” siger Mette Brøndum, der er adm. direktør i Lindab A/S.

Lindab er blandt de førende danske leverandører af byggekomponenter til private og erhverv. Produktporteføljen er omfattende, men tæller blandt andet tag- og facadeløsninger, tagrender, porte og stålprofiler til inder- og ydervægge. Ligeledes er virksomheden kendt for deres innovative løsninger inden for ventilation og indeklima.

God service og godt samarbejde tog sejren hjem
Ifølge formanden i Danske Byggecentre, Poul Erik Grønfeldt, er Lindab en leverandør, som har gjort en særlig indsats for at styrke samarbejdet med byggecentrene. Han fremhæver især virksomhedens fokus på at udvikle gode serviceløsninger til forhandlerne.

”Lindab gør det særligt godt i forhold til at sikre et bredt produktudvalg med høj kvalitet og leveringssikkerhed og i forhold til at udvikle gode serviceløsninger til både forhandlere og slutkunder. Derfor har vi valgt at give dem dette års pris,” siger Poul Erik Grønfeldt.

Lindabs serviceværktøjer tæller blandt andet beregningsprogrammer til porte og tagrender, hvor forhandlere og kunder kan regne opgaver ud og få et tilbud med det samme. Og med onlineværktøjet Profilbus får kunderne besked om leveringstidspunktet for deres ordre helt ned til et interval på få timer.

”Udover vores værktøjer forsøger vi også så vidt muligt at støtte op om forhandlernes egne kampagner ved at levere online og offline markedsføringsmateriale, vægdisplays med vareprøver og ved at deltage på messer og produktdemonstrationer, ” fortæller Peter H. Thomsen, der er salgschef i Lindab A/S.

”Derudover har vi blandt andet tiltrådt DB12 og forsøger at holde alle produktinformationer opdateret i Byggebasen, så forhandlerne trygt kan sælge vores varer og garantere kunderne, at vi tager ansvar for dem,” forklarer han.

Denne artikel er publiceret af Lindab A/S i kategorien

Flere artikler fra Lindab A/S

Lindab julekalender 2015

Vind flotte julegaver fra Lindab hele december måned. Svar rigtigt på dagens spørgsmål, så deltager du automatisk i konkurrencen om dagens...

Lindab booster onlinesalget med ny webshop

Øget kundetilfredshed og stigende onlinesalg. Det er bare to af de fordele som virksomheden Lindab har oplevet siden de i juni lancerede en...

Byggeriets leverandører modtager positive kreditvurderinger

Selvom krisen efterhånden er drevet over, så tegner bygge- og anlægsbranchen sig stadig for den største andel af konkurser i Danmark. Men...

Tættere samarbejde kan øge produktiviteten i byggeriet

Der er store gevinster at hente, hvis byggebranchen bliver bedre til at skrue op for produktiviteten. Det viser en nyligt offentliggjort...

Lindab opruster på butiksfronten i Jylland

Den danske ventilationsproducent Lindab opruster i Jylland. I Viby ved Aarhus og Aalborg har Lindab investeret i to nye Pro Shop-butikker,...

Kunderne kårer Lindab til årets leverandør

Januar 2015Kunderne kårer Lindab til årets leverandørLindab A/S er blevet kåret som årets leverandør 2015. Bag kåringen står...