Ny markedschef startede på en byggeplads som 19-årig

Maria Ellegaard Zneider, ny markedschef hos Enemærke & Petersen, startede allerede som 19-årig som projektassistent på MT Højgaards projekter og har aldrig forladt branchen

44-årige Maria Ellegaard Zneider kender byggebranchen og bygherres behov til fingerspidserne - derfor har Ringsted-entreprenøren Enemærke & Petersen hentet Maria ind til at understøtte virksomhedens vækstplaner.

På Enemærke & Petersens hovedsæde i Ringsted oplever markedschef, Sophus Johannesen, at nyansættelsen af Maria Ellegaard Zneider som markedschef, er en naturlig udvikling for entreprenørvirksomheden:

- Enemærke & Petersen har oplevet en flot vækst i de sidste 10 år, den vækst skal vi både understøtte og forsætte. Derfor har vi hentet Maria ind, fordi hun har fingeren på pulsen i forhold til bygherres behov og branchens kompleksitet – og jeg ser frem til samarbejdet med Maria. Og er sikker på det vil stille os bedre i mødet med vores kunders behov.

Nøglen til grøn omstilling
Den nyeste markedschef i entreprenørvirksomheden mener, at tidlig involvering og samarbejdet er nøglen til disse års helt store omstilling:

- I min erfaring er rettidig involvering og dialog i byggeprocessen helt afgørende for en god byggeproces – og eftersom Enemærke & Petersen har talt for den tidlig involvering og interessebaseret samarbejde i mange år er det naturligt, at jeg nu slår mine folder her.

-Vi står overfor en kæmpe grøn omstilling, som Enemærke & Petersen er meget involveret i. Her vil jeg gerne bidrage til, at det sker i fællesskab mellem alle parter. At vi bruger hinandens nyeste viden og erfaringer allerede fra første dialog, så vi ikke skal starte forfra hver gang.

25 år med byggeprojekter

I Ringsted-virksomheden er Sophus Johannesen glad for at kunne introducere en yderst erfaren profil til markedet:

- Maria har i de sidste 25 år oplevet utallige byggeprojekter: Både i et par sikkerhedssko på pladsen, der hvor arkitekterne slår deres første streger og hun har set dem med ingeniørernes projekteringssyn. Hendes mangfoldige erfaring giver en markant forståelse for, hvad der skaber et godt byggeprojekt, hvor der skal tages hånd om bygherres, rådgivers og entreprenørens udfordringer og behov.

På byggeplads som teenager

Maria Ellegaard Zneider debuterede allerede som 19-årig som projektassistent på MT Højgaards projekter. Maria har aldrig siden forladt branchen, men fortsatte i MT Højgaard under CBS-uddannelsen i ledelse og kommunikation. Hun har siden været i OBH Gruppen og senest som markedschef i arkitektvirksomheden Kullegaard.

Hos Enemærke & Petersen kommer Maria Ellegaard Zneider til at arbejde med byggeprojekter i Østdanmark og slutter sig til to allerede kendte ansigter: Markedschef Sophus Johannesen (Østdanmark) og markedschef Claus Kjøngerskov (Vestdanmark).