Ny teknisk chef sætter byggepladsens hverdagsudfordringer i fokus

Nicolai Olsen er ny teknisk chef i ARDEX. Han kommer fra en lignende stilling hos Frøslev Træ og har mange års erfaring med rådgivning af håndværkere

Nicolai Olsen er ny teknisk chef i ARDEX. Han kommer fra en lignende stilling hos Frøslev Træ og har mange års erfaring med rådgivning af håndværkere og udvikling af løsninger til de daglige problemstillinger, man møder på byggepladsen.

ARDEX skifter ud i sin tekniske afdeling, idet teknisk chef Carsten Rasmussen går på pension efter mere end 25 år på posten og nu overlader roret til Nicolai Olsen. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos træleverandøren Frøslev Træ. Skiftet blev markeret ved reception hos ARDEX i Herlev torsdag d. 25. april. Her havde adm. direktør Michael Nielsen fornøjelsen af både at takke Carsten Rasmussen for en fantastisk solid indsats gennem årene og byde Nicolai Olsen officielt velkommen på holdet:

- Det er ingen hemmelighed, at Carsten med sin enorme tekniske viden, sit store engagement og sin interesse for at løse hverdagens problemstillinger ude på byggepladserne har spillet en afgørende rolle for udviklingen af ARDEX i Norden og Baltikum. Det er derfor nogle særdeles store sko, som skal fyldes ud nu, hvor han går på pension. Det er jeg til gengæld også helt overbevist om, at Nicolai er den rette til at gøre.

Så tæt på kunderne som muligt

Nicolai Olsen er oprindeligt udlært tømrer og valgte hurtigt derefter at læse videre til civilingeniør. Efterfølgende har han suppleret med en MSc i brandsikkerhed. Han kommer senest fra en stilling som teknisk direktør i Frøslev Træ og har før det i en årrække været produktchef i ETA-Danmark A/S, der hører under Dansk Standard.

- ARDEX har i mange år været kendt for at koble en nær lokal tilstedeværelse, hvor der er fokus på lokal produktion, rådgivning, service og opkvalificering af slutbrugerne, med et globalt setup. I teknisk afdeling kan vi således trække på et stort globalt kompetencenetværk, når det gælder udvikling af løsninger på de udfordringer, som møder vores kunder i dagligdagen, fortæller han.

- Noget af det mest interessante for mig er netop at være med til at løse de helt konkrete hands-on problemstillinger, som håndværkerne står med i det daglige. Det handler ikke kun om udvikling af nye produkter, men også om at klæde gulvlæggerne, murerne og malerne bedre på med fx rådgivning og kurser om aktuelle faglige emner. Vi skal være så tæt på kunderne som muligt for at kunne hjælpe dem bedst muligt, runder han af.     

 

Nicolai Olsen bor i Virum med sin kone og to børn og bruger blandt andet sin fritid på løb.