Hugin Media ApS lancerer jobportal for byggebranchen

Hugin Media ApS lancerer i samarbejde med Ofir jobportalen Jobibyggeriet.dk med fokus på rekruttering i byggebranchen

I samarbejde med Ofir, en af Danmarks største jobportaler, lancerer Hugin Media ApS nu jobportalen www.jobibyggeriet.dk, der er målrettet  jobsøgning og rekruttering inden for alle områder af byggebranchen - alt lige fra indretning, arkitektur og rådgivning til konstruktion, byggeri og anlæg.

- Hugin Media har gennem årene udviklet nogle meget stærke medier i høj redaktionel og grafisk kvalitet til bygge- og indretningsbranchen, og vi udvider nu vor service til branchen med en jobportal, som vi forventer kan udvikle sig til den meste søgte og betydende på markedet, siger Kim Sejr, administrerende direktør og chefredaktør på Hugin Media ApS.

- Ved at benytte sig af www.jobibyggeriet.dk får man som arbejdsgiver effektiv adgang til rekruttering på nettet - ligesom man opnår gode rabatter ved at indrykke sine annoncer direkte på portalen - og jobsøgende får et sted de kan gå hen, hvis det er byggebranchen, der interesserer dem, fremhæver Kim Sejr.

Hugin Media ApS udgiver bl.a. magasinet Byggeplads.dk og magasinet Gulv og driver tillige en række online-media, herunder www.officeplusdesign.dk. Desuden udbyder virksomheden kurser i byggejura gennem Byggekurser.dk. Læs mere om Hugin Media ApS på www.huginmedia.dk