Ny administrerende direktør for Spæncom og Spenncon

Ny administrerende direktør for Spæncom og Spenncon1. Juni 2016

Spæncom, en af Danmarks førende leverandører af betonelementløsninger til den danske byggebranche, har udnævnt Torben Bloch Nielsen som administrerende direktør for Spæncom og deres norske søsterselskab Spenncon.

Begge virksomheder er en del af Consolis gruppen. Torben Bloch Nielsen, 44 år, indtræder I Consolis gruppen fra en stilling som divisionsdirektør hos MT Højgaard, hvor han havde ansvaret for byggeriet i Jylland og på Fyn. Torben medbringer omfattende viden om kundeprogrammer inden for nybyggeri og renovering. Torben er uddannet anlægsingeniør og har efterfølgende taget en MBA.

Om Spæncom og Consolis:


Spæncom A/S er en af Danmarks førende leverandører af betonelement løsninger til alle former for byggerier. Vi er leverandør til alsidige opgaver såsom kontordomiciler, etageboliger, kulturbyggerier, skoler, P-huse, stadioner, tanke og lignende. Totalt beskæftiger vi ca. 500 medarbejdere i Danmark – fordelt i Aalborg, Kolding, Hedehusene og Vemmelev.
Spæncom er en del af Consolis Gruppen, der er europæisk markedsleder indenfor byggeri og infrastruktur og er specialiseret i at udvikle og producere betonelement løsninger af høj kvalitet. Med ca. 10.000 medarbejdere i 30 lande over hele verden, primært i Europa og Middelhavsregionen, omsatte Consolis Gruppen for € 1,3 mia. i 2015.