Mini-facadeplade fra Cembrit

Cembrit PLAN Mini lancerer nu en facadeplade, som er en mindre variant af de populære Cembrit PLAN facadeplader.

Cembrits populære PLAN facadeplade har fået en lillebror, Cembrit PLAN Mini. De små plader er desuden så nemme at håndtere, at montering kan klares af én person.

Cembrit PLAN Mini lancerernu en facadeplade, som er en mindre variant af de populære Cembrit PLAN facadeplader. De nye mini-plader er skåret i en ergonomisk og praktisk størrelse, som både gør pladen let i vægt og nem at håndtere. Det betyder, at montering af facadeplader er blevet nemmere for den håndværker eller gør-det-selv-person, som arbejder alene, for nu kan montage snildt udføres af én person.

Cembrit PLAN Mini tager højde for fugeafstande mellem pladerne og passer med modul 1200. De mindre formater og mange fuger giver samtidig facaden et anderledes og mere nutidigt udtryk.

Cembrit PLAN Mini fås i PLANs fem standardfarver (Perle, Sand, Flint, Grafit og Granit) med matchende tilbehør, hvilket sikrer en flot og komplet løsning. Pladerne kan anvendes på hele facader på både store og mindre byggerier, på gavle, udhæng, skure, carporte og andre områder og tilbygninger på huset.