VVS-firma i væksthumør

Madsen & Kastberg VVS styrker sin serviceforretning med overtagelsen af Seehuusen VVS i Farum.

Madsen & Kastberg VVS A/S blev stiftet i oktober 2019 og overtog i december 2019 den veletablerede VVS-installatør Tommy Kjehr VVS & Kloak med 10 ansatte. Nu tager virksomheden endnu et skridt fremad med overtagelsen af den lokale VVS- og serviceforretning, Seehuusen VVS, i Farum.

”Vores ambition er at opbygge en mellemstor VVS-, murer- og tømrervirksomhed med gode arbejdspladser indenfor en overskuelig årrække. Med overtagelsen af Seehuusen VVS styrker vi nu vores serviceforretning og får bedre fodfæste i Nordsjælland. Vi er helt sikkert interesseret i at overtage flere mindre VVS- og tømrerfirmaer i fremtiden,” siger direktør Brian Kastberg.

Seehuusen VVS har været et familieejet firma i mere end 60 år, men for et par år siden blev virksomheden overtaget af Fyrodan VVS fra Nykøbing Falster. Seehusen VVS laver service og VVS-installationer for private kunder, boligforeninger og virksomheder i hele Nordsjælland.

Madsen & Kastberg overtager nu Seehuusens navn, biler, kontor i Farum, kunderelationer og tre VVS-montører. De nordsjællandske kunder vil blive betjent på Seehusens nuværende telefonnummer, men telefonen bliver taget på kontoret hos Madsen & Kastberg i Rødovre. Kunderne vil også fortsat møde Seehusens montører, som de kender i forvejen.

Fra december 2019 til maj 2021 er det lykkedes for Madsen & Kastberg at udvikle virksomheden fra 10 til 60 mand. Samtidig har virksomheden opbygget en stærk virksomhedskultur, gode kunderelationer og et rigtig pænt resultat i sit første leveår, forklarer Brian Kastberg. Med fokus på samarbejde, faglighed og ordentlighed er målet at etablere 100 gode arbejdspladser i løbet af få år.

Styrker serviceforretningen

Brian Kastberg glæder sig over, at det er lykkedes at fastholde mange ansatte fra Tommy Kjehr VVS & Kloak og få dem engageret i Madsen & Kastbergs videre udvikling sammen med nye kolleger. Det er også filosofien, at montørerne fra Seehuusen skal finde sig godt til rette i deres nye fællesskab:

”Det er gået stærkt med vores vækst, og vi skal hele tiden huske at have medarbejdertrivslen for øje. Seehuusens montører har de senere år haft deres nærmeste kolleger på Falster, men nu får de et socialt og fagligt fællesskab med kolleger i hovedstadsområdet. Vi vil gøre alt for, at de føler sig godt tilpas hos os,” siger Brian Kastberg.

Det er ifølge Brian Kastberg vigtigt, at de nordsjællandske kunder, som er vant til at få en god service af Seehuusen VVS, oplever, at Madsen & Kastberg er en ordentlig, veldrevet og faglig kompetent virksomhed med værdierne i orden. De nye medarbejdere får en central rolle i at fastholde de mange gode kundeforhold samt tage godt imod flere private kunder, virksomheder og boligforeninger.