Jensen Gruppen stifter nyt udviklingsselskab

Jensen Gruppen og Norstad ApS etablerer sammen et nyt projektudviklingsselskab

Jensen Gruppen og Norstad ApS etablerer sammen et nyt projektudviklingsselskab. Ambitionen er at skabe projektudvikling, der understøttes med de bedste digitale teknologier og proptech.
Jensen Gruppen, der står bag flere af de mest kendte entreprenør- og -udviklingsvirksomheder inden for byggeri, ejendomme og digitalisering, er gået sammen med Norstad ApS om at etablere et nyt projektudviklingsselskab under fællesnavnet Norstad A/S.
Norstad er i dag ejet og drevet af Jacob Gade, der har mere end 15 års erfaring fra alle led i projektudviklingsprocessen. Ambitionen for det nye selskab er, at Norstad A/S med Jacob Gade i spidsen skal udvikle og gennemføre ejendomsprojekter, der understøttes af digitale teknologier og proptech.
Etableringen af Norstad A/S sker som en del af Jensen Gruppens langsigtede konsolidering, der sikrer en endnu stærkere position i markedet, forklarer koncerndirektør i Jensen Gruppen Karsten Hjarsø.
-Vi har gennem årene fulgt Jacob og set, hvordan han dygtigt har skabt resultater inden for bolig- og erhvervssegmentet. Det er derfor en naturlig udvikling, at vi nu går sammen og videreudvikler det prioriterede forretningsben i koncernen, der har fokus på udvikling og digitalisering, siger Karsten Hjarsø og fortsætter:
-Vi ser store muligheder i at udnytte kompetencerne på tværs af koncernen til at understøtte fremtidens projektudvikling. Fokus i det nye selskab bliver at skabe projekter, hvor der systematisk arbejdes med teknologi for at skabe merværdi. Det er vores ambition, at vi fortsat forbliver en førende bæredygtig og teknologisk drevet koncern, og her vil Norstad og Jacob spille en vigtig rolle fremadrettet.
Jacob Gade, der er uddannet bygningskonstruktør og har erfaring fra bl.a. Skanska som projektudviklingschef samt som investeringsdirektør i kapitalfonden CapMan, glæder sig til de nye udfordringer og muligheder.
-Et innovativt og entreprenant mind-set er nøglen til at udvikle fremtidens måder at arbejde, bo og leve på. Det har altid været min vision med Norstad, og med tilgangen af Jensen Gruppen kan vi nu sætte endnu mere tempo på udvikling af virksomheden. Jeg glæder mig over denne mulighed og tror på, at vi i dette setup kan tilføre ny værdi til branchen og kunderne, siger Jacob Gade.

Fakta:

Jensen Gruppen har med succes været drevet som en familievirksomhed siden starten i 1986. Der er i dag mere end 60 selskaber i koncernen, som beskæftiger sig med en lang række forskellige aktiviteter inden for flere forskellige brancher. Jensen Gruppen består af tre forretningsben, der tæller entreprenørvirksomhed, ejendomme samt et udviklings- og digitaliseringsspor.