H.C.Andersen Adventure Tower og parkprojekt til 6,5 mia. kr.

H.C. Andersen forlystelses- og oplevelsespark med hotel, beboelse og observationsplatform på vej sammen med Nordens højeste bygning

280 meter højt H.C.Andersen Adventure Tower og parkprojekt til 6,5 milliarder kr. er et af de store byggeprojekter, der er i støbeskeen for København.
H.C. Andersen forlystelses- og oplevelsespark med hotel, beboelse og observationsplatform på vej sammen med Nordens højeste bygning. Et af Danmarks største investeringsprojekter på op til 6,5 mia. kroner skal placeres i Nordhavn, hvis et flertal i borgerrepræsentationen og en ny lokalplan tillader det.

Omdrejningspunktet i det store projekt med navnet H.C. Andersen Adventure Tower er en forlystelses- og oplevelsespark, bygget op over temaet i H.C. Andersens eventyrlige fortællinger. Turistattraktionen vil både omfatte en udendørs forlystelses- og oplevelsespark samt indendørs forlystelser og temaudstillinger, således at der kan skabes oplevelser for gæsterne året rundt. Placeringen sker i det ydre område af Nordhavn i København på et ca. 85.000 m2 stort areal, som er placeret ud mod anløbskajen til krydstogtsskibene, der årligt modtager ca. 850.000 turister til København.

I tilknytning til forlystelses- og oplevelsesparken etableres et ikonisk vartegnsbyggeri på op til 280 meter med op til 75 etager, som bliver Nordens højeste bygning med hotel, observationsplatform, konferencecenter, forretninger, kontorer og beboelse. Der etableres både private- og almene boliger indenfor arealet, som vil blive omkranset af en offentlig grøn park med gratis adgang for alle. Hvad er planerne og status for HCAAT-projektet, hvad vil det betyde for Nordhavn?

Alt det og meget mere om de kommende store byggeplaner kan du få svar på ved at deltage i vor konference "København - de store projekter", der finder sted tirsdag 14. september.

Bemærk: 3-for-2 rabat: Ved tilmelding af 3 deltagere til 1 konference, fakturerer vi altid kun for 2.