Dan Jord overtager aktiviteterne i Frits Halvorsen

Pr. 1. april overtager Dan Jord A/S aktiviteterne i Frits Halvorsen A/S. Begge entreprenørselskaber opererer primært i det østjyske

Pr. 1. april overtager Dan Jord A/S aktiviteterne i Frits Halvorsen A/S. Begge entreprenørselskaber opererer primært i det østjyske, og overtagelsen sker i forbindelse med omlægning af aktiviteterne i selskabet Frits Halvorsen A/S.

Frits Halvorsen beskæftiger i dag cirka 20 medarbejdere, som udfører kabel- og ledningsarbejder, og aktiviteterne og kompetencerne skal forsætte under Dan Jord-navnet.

-Vi overtager nogle interessante kunder og ikke mindst nogle dygtige og meget erfarne medarbejdere, som vi glæder os til at byde velkommen. De har uden tvivl et stort kendskab til vores lokalområde, og derudover supplerer kabelaktiviteten vores forsyningssektion rigtig fint, hvor vi i dag for en stor del udfører fjernvarmearbejder, fortæller Stef Heykoop, som er administrerende direktør i Dan Jord A/S.

Hos Frits Halvorsen er man også tilfreds med aftalen. ”Det betyder meget for os, at vi har lavet en aftale med Dan Jord, som tager højde både for vores ansatte og de kontrakter, som vi har i gang. Og vi er helt sikre på, at der vil blive taget godt hånd om både vores loyale medarbejdere og vores gode kunder”, lyder det fra administrerende direktør I.C. Halvorsen.

Dan Jord A/S er et århusiansk entreprenørfirma, som udfører traditionelt anlægsarbejde med speciale inden for idrætsanlæg og forsyningsledninger. Dan Jord beskæftiger cirka 200 medarbejdere og er en del af Aarsleff-koncernen.