Byggevirksomheder bliver til Ruukki Constructuion

I forbindelse med sammenlægningen af SSAB og Rautaruukki er de funktioner, der betjener virksomhedernes kunder i byggebranchen, blevet samlet i en ny division

I forbindelse med sammenlægningen af SSAB og Rautaruukki er de funktioner, der betjener virksomhedernes kunder i byggebranchen, blevet samlet i en ny division. De byggerelaterede funktioner i Rautaruukki og SSAB hedder nu Ruukki Construction og har hovedsæde i Helsinki i Finland.

Ruukki Construction betjener både forbrugere og erhvervskunder. Kunderne vil ikke blive berørt af sammenlægningen af de byggerelaterede funktioner og vil fortsat blive betjent af de samme kontaktpersoner som hidtil.

- Vi fortsætter vores virksomhed som hidtil; produkter, tjenester, kontrakter og kontaktpersoner forbliver uændrede. Den nye, sammenlagte virksomhed sætter os i stand til at tilbyde vores kundekreds en bredere produktportefølje. Andre fordele ved denne fusion er, at vi kan trække på vores kombinerede knowhow og derved udvikle hele byggevirksomheden med nye produkter og tjenester. Først og fremmest kommer dette vores kunder til gode, forklarer Marko Somerma, som leder Ruukki Construction.

Ruukki Construction producerer bl.a tagbeklædningsprodukter af mærkerne Plannja og Ruukki til forbrugere og fagfolk. Produkterne kan købes hos et omfattende netværk af forhandlere.

Ruukki Constructions professionelle kunder omfatter også entreprenører samt bygge- og anlægsvirksomheder. Virksomheden producerer byggekomponenter som stålskeletter til bygninger, bærende tagprodukter, regnafskærmningspaneler og sandwichelementer, der bruges som facade. Ved siden af produktsortimentet tilbydes kunderne også tjenesteydelser inden for design og installation.

Ruukki Construction er en del af SSAB og beskæftiger ca. 3500 ansatte. Ruukki Construction bliver en international virksomhed med Salgskontorer i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Polen, Estland, Letland, Litauen, Tjekkiet, Slovakiet, Rumænien, Ukraine, Rusland, Tyskland, Holland og Storbritannien. Ruukki råder også over 16 produktionssteder i Finland, Sverige, Estland, Polen, Litauen, Rusland, Ukraine og Rumænien.