N.H.Hansen & Søn A/S med rekordresultat

Flere, større ordrer har medført, at NHH A/S i sit netop offentliggjorte regnskab udviser en rekordomsætning på 225 mio. kroner

Hellerup-baserede NHH A/S har netop offentliggjort sit seneste regnskab for koncernen med en rekordomsætning på 225 mio. kroner og EBITDA på 14,5 mio. kroner. I regnskabsåret har familievirksomheden været involveret i flere større projekter, som alle har bidraget til årets rekordomsætning.

”Det er vores bedste regnskab nogensinde. Vi er lykkedes med en omsætning på over 200 mio. kroner med udgangspunkt i en stabil bundlinje. Det er vi meget stolte over, da vi ser det som et tegn på, at bygherrer og rådgivere belønner det hårde arbejde, vi lægger for dagen med altid at levere kvalitetsbyggeri til tiden,” siger Per Hald, bestyrelsesformand for NHH A/S og partner hos advokatfirmaet Brandt & Lauritzen.

Det succesfulde regnskabsår er påvirket af et højt aktivitetsniveau med en række store hoved- og fagentrepriser som DTU med opbygning af auditorier til moderne undervisningsbrug, Mærsk Tårnet Panum, en opgave med at projektere, fremstille og montere lofter og gulve og æstetiske auditorier i det 74 meter høje tårn, samt renovering af en lang række almene boliger i Brøndby Parken.

Der er lagt op til, at NHH A/S vil fortsætte den gode udvikling i 2017, hvor virksomheden i øjeblikket er i gang med adskillige nye spændende og større projekter.

Loyale medarbejdere er grundstammen
Mens store dele af branchen hyrer kompetencer ind udefra, så er NHH A/S en af Danmarks største tømrervirksomheder målt på antal ansatte, idet virksomheden beskæftiger 100 tømrere. Den grundstamme af medarbejdere er forudsætningen for, at NHH A/S kan opretholde og udvikle den håndværksmæssige kvalitet og faglighed samt indfri virksomhedens ambitioner og målsætninger.

Den familieejede virksomhed har mere end 100 års erfaring og står i dag stærkt positioneret på markedet som en af de største danske tømrervirksomheder. Forretningstilgangen er, at de bedste resultater kommer gennem kvalitet og stabilitet, ligesom det ikke handler om at vokse bare for at vokse.Om NHH A/S
I 1909 grundlagde Niels Herman Hansen tømrer- og snedkerfirmaet NHH, og det voksede sig til en stor virksomhed i løbet af få år. NHH har udviklet sig og udvidet forretningen med de fagområder og teknologier, som markedet har efterspurgt. Samtidigt har NHH altid formået at opbygge langvarige kunderelationer baseret på gensidig tillid. Derfor står firmaet som én af de få tømrer- og snedkervirksomheder stadig stærkt efter 108 år i branchen – og tilmed med en kvindelig 4. generation i spidsen, Marianne Hemicke Rysgaard.