LM Byg bugner af ordrer

Trecifret millionomsætning, tocifret millionoverskud og en kvart milliard kroner på ordreblokken hos råhus-specialist LM Byg A/S med 150 medarbejdere

Trecifret millionomsætning, tocifret millionoverskud og en kvart milliard kroner på ordreblokken hos råhus-specialist LM Byg A/S med 150 medarbejdere, der de seneste år har fordoblet virksomhedens aktiviteter og til marts flytter fra Havdrup til nyt stort domicil i Greve

- Over de seneste fire år er virksomheden, der siden starten i 1987 har været selvfinansierende uden et eneste negativt regnskab, vokset mere end hundrede procent, og i det netop afsluttede, omlagte regnskabsår på otte måneder har vi haft en trecifret millionomsætning med over 12 millioner kroner i overskud.

Det er administrerende direktør og ejer Carsten Mindegaard – siden 2008 anden generation i spidsen for LM Byg A/S med 150 højt specialiserede medarbejdere - der igen trodser byggeriets usikre konjunkturer med et rekordregnskab og forventning om fortsat vækst i den 28 år gamle, AAA-krediterede familievirksomhed.

- Vi har over 250 millioner kroner på ordreblokken, vi står stærkt i konkurrencen om nye opgaver, markedet for råhus-byggeri og anlæg er stigende og vores gamle bygherrer vender tilbage.

Styrket organisation og nyt domicil

- Samtidig høster vi nu for alvor gevinsten af en styrket organisation med en professionel bestyrelse, intensiv medarbejderudvikling og målrettet ansættelse af branchens førende specialister til videreudvikling af virksomhedens spidskompetencer indenfor hovedentrepriser, råhus-byggeri og anlægsopgaver.

- Derved har vi over de seneste år fået sammensat et af branchens mest engagerede, dynamiske teams, hvor højt specialiserede gamle og nye medarbejdere med høje ambitioner for virksomheden og et fast afsæt i vores grundlæggende værdier gensidigt supplerer hinanden på landsholdsniveau.

- Endelig forventer vi at opnå rationelle effektiviseringsgevinster, når tingene falder på plads i vores nye Greve-domicil, og vi arbejder målrettet på at gøre 2015 til endnu et rekordår. Vi er på alle niveauer gearet til at fastholde og styrke et højt momentum med fortsat vækst, konkluderer Carsten Mindegaard, idet han samtidig pointerer, at vækst og volumen aldrig må blive mål i sig selv.

Den bedste

- Vækst for vækstens skyld giver ikke mening, og det har aldrig været et mål for os at blive størst. Til gengæld har vi altid gjort os umage med at være blandt de bedste. Vi holder vores aftaler, og alle medarbejdere sætter en ære i at samarbejde om at skabe kvalitet til tiden og prisen, pointerer Carsten Mindegaard og tilføjer, at LM Byg A/S som egen-producerende virksomhed med en flad organisation løbende har videreudviklet og optimeret systemer til effektiv risikostyring på alle aktiviteter samt optimering af tilbudsberegning og egenproduktion.

LM Byg A/S er stiftet i 1987 af ingeniørparret Lis og Mogens Mindegaard, der som led i generationsskifte gav stafetten videre til sønnen Carsten Mindegaard i 2008. Virksomheden - netop nu blandt andet aktuel med aflevering af kloakseparering i Assentorp, ny parkeringskælder ved Køge Station, fængsel på Falster, parkeringshus ved Rigshospitalet og 48.000 kvadratmeter råhus til Københavns Universitet Amager – har i det netop afsluttede omlagte regnskabsår på otte måneder omsat for et trecifret million beløb med over tolv millioner kroner i overskud og beskæftiger 150 højt specialiserede medarbejdere, der i næste måned flytter fra Havdrup til nyt stort domicil i Greve.

Foto: -Vores succes er baseret på en dynamisk, flad organisation med klare værdier og god kommunikation, højt motiverede og engagerede medarbejdere, tæt samarbejde på tværs af fag og specialistteams, konsekvent og effektiv risikostyring på alle aktiviteter samt konstant optimering af tilbudsberegning og egenproduktion, siger administrerende direktør og ejer af LM Byg A/S Carsten Mindegaard, der for øvrigt i 2014 var finalist i konkurrencen om at blive ”Årets Ejerleder”.