Solarlux med SL Modular

Tyske Solarlux er også med fremme, når det gælder facader – bl.a. løsningen SL Modular. Modulerne, der forbinder balkonbrystninger og indglasninger med hinanden

Tyske Solarlux med skandinaviske ambitioner er også med fremme, når det gælder facader – bl.a. løsningen SL Modular. Modulerne, der forbinder balkonbrystninger og indglasninger med hinanden, bliver formonteret på fabrikken og leveret som komplette indbygningsklare enheder. Til udvidelse af beboelsesarealet findes virksomhedens varmeisolerede foldevæg SL 60e, mens systemerne SL 25, SL 25R og SL 45 gør balkonen til et beskyttet rum.

Systemet SL Modular til facadeudformning er kombinerbar med SL 25 i helglasoptik, SL 25R som indrammet skyde-dreje-system eller isolerede varianter, SL 60e, SL80/81.

Forbedret støjbeskyttelse: Formindskelse af støjniveauet i bagvedliggende beboelsesrum (alt efter valgt system, op til 45 dB). Gennem forhængte facader opnås større balkonareal, da elementerne monteres udenpå og ikke på selve balkonfladen.

Virksomheden fremhæver selv, at man med konstruktivt indrettede byggetilslutninger som disse opnår en beskyttelse af hele bygningskomplekset, ligesom monteringstiden er kort.

Solarlux har på det tyske marked traditionelt stået stærkt på markedet for vinterhaver og udestuer, men det patenterede folde-/glidesystem til døre, vægge og glaspartier anvendes i stigende grad til projektmarkedet – f.eks. som løsninger til glasfacader, butiksindgange og til stadions.

Foto: SL Modular. Modulerne, der forbinder balkonbrystninger og indglasninger med hinanden.