Kortere planker letter montagen

Cembrit lancerer nu planker i halv længde, som er lettere at håndtere for håndværkere og gør-det-selv-folk

Cembrit lancerer nu planker i halv længde, som er lettere at håndtere for håndværkere og gør-det-selv-folk. Produktet hedder Cembrit Easypack og leveres i en håndterbar sampak med 4 planker – lige til at tage ned fra hylden og læsse direkte på traileren.

Cembrits populære planker, som er et unikt og vedligeholdelsesfrit facadeprodukt med flot træstruktur, er nu på markedet i halv længde. Plankerne er således mere håndterbare og ergonomisk korrekte for håndværkere eller gør-det-selv-folk, der ønsker at montere alene. Med sin reducerede længde er Cembrit Easypack ideel at bruge som underbeklædning eller til mindre opgaver som eksempelvis en kvist. 

Praktisk til transport

Med Cembrit Easypack sparer man både tid og penge. Brædderne kan nemlig let transporteres på en trailer, ligesom håndværkeren kan have dem med i sin varevogn – og dermed spare fragten, når der er tale om mindre opgaver.

Vedligeholdelsesfrit materiale

Cembrit Easypack er fremstillet i uorganisk og slidstærkt fibercement. Plankerne kræver derfor stort set ingen vedligeholdelse, og de er produceret til at kunne modstå det danske klimas hårdeste vejrpåvirkninger.

Fakta om Cembrit Easypack:

Størrelser: 18 x 180 cm

Tykkelse: 8 mm

Sampak med 4 stk. planker

Farver: 5 forskellige farver

Materiale: Fibercement