Peak – nyt lygtehoved til vejbelysning

AART designers har for Focus Lighting A/S udviklet Peak, et nyt lygtehoved til montering på lodret mast eller vandret arm

Indtil videre er vi fint tilfredse med  udbyttet på messen. Der er mange besøgende både fra Danmark og resten af Europa, siger Bente Riis, marketing manager hos Focus Lighting A/S, der udstiller på Light & Building i Frankfurt.

Sammen med AART designers har vi udviklet Peak, et nyt lygtehoved til montering på lodret mast eller vandret arm. Peak er velegnet til 5-8 meter master og bestykkes med LED med forskellige linsetyper, tilpasset de specifikke krav f.eks. ved forgængerovergange, rundkørsler eller almindelige trafikveje. Armaturet er enkelt opbygget i moduler og kan tilpasses den optimale tekniske løsning i hvert enkelt projekt, fortæller Bente Riis.

Lysmæssigt spænder armaturet vidt, idet der er mulighed for et, to eller tre LED-moduler. Man kan således justere lysstrømmen fra 3.600 til 10.800 lumen. Der kan vælges mellem farvetemperaturer på 3000 og 4000 Kelvin, og farvegengivelsen ligger på minimum 70 Ra.

Lygtehovedet fås i sort og to grå farvevarianter, som begge passer til galvaniserede standardmaster. Peak kan monteres på Ø60 og Ø76 mm master eller på Ø60 mm arm. Armaturet er udført i støbt aluminium med afskærmning i klart, hærdet glas.