Frankfurt-messe aflyser af frygt for Corona-virus

Light + Building 8.-13 marts i Frankfurt er blevet aflyst og udsat til september grundet frygten for Corona-virus

Messe Frankfurt har løbende fulgt udviklingen omkring udbredelsen af Corona-virus, og tog igår endelig beslutning om at aflyse messen Light + Building, der er verdens vigtigste messe inden for belysning og bygningsautomation med over 220.000 besøgende. Messen har en del udstiller fra Asien, herunder Kina - og det gælder også en del af de besøgende. Udsigten til vidtgående sundhedskontrol blev anset for at være en for stor udfordring for messen - situationen er blevet vurderet i samråd med de lokale sundhedsmyndigheder. te har også spillet ind på beslutningen, at det er blevet sværere for en række udstillere at deltage i messen grundet rejserestriktioner. Messe Frankfurt oplyser, at messen i marts aflyses og udsættes til engang fra midten til slutningen af september.

Aflysningen rammer 16 danske udstillere - bl.a. A Led ApS, Elwis Lighting A/S, Inter Primo A/S, Light-Point A/S, Scan Studio ApS og Viso Systems ApS. 

Der var ellers lagt op til en messe i høj stemning, da den skulle have fundet ssted i et jubilæumsår - det er nemlig to årtier siden, messen  så dagens lys for første gang - og det er kun gået fremad. Ser man på antallet af besøgende, så har der i perioden 2000-2018 været tale om en stigning på 120 procent – antallet af besøgende var i 2018 således på intet mindre end 221.000.

De danske udstillere tæller:

A Led ApS

EBB & Flow ApS

Eleanor Home ApS

Elwis Lighting A/S

Focus Lighting A/S

Halo Design ApS

Ingemann Components A/S

Inter Primo A/S

Light-Point A/S

Nordlux A/S

ONE A A/S

RobLight A/S

Scan Studio ApS

SGM Light A/S

Suncil ApS

Viso Systems ApS

 

Foto:Light + Building messen er vokset betragteligt gennem to årtier – antallet af besøgende er mere end fordoblet til 221.000 siden 2000. Messen er dog nu aflyst og udsat til september.