Solar-app beregner energi-gevinst

Beregn din kunders energibesparelse med ny app fra Solar

Blue Energy hedder en ny app fra Solar. Med app’en kan elektrikere, VVS’ere og montører på ingen tid beregne et potentielt energiforbrug og -besparelse ved at skifte til en ny og mere miljøvenlig energiløsning som for eksempel solceller eller varmepumper. Den nye app er en del af Solars nye Klima- & Energi-segment, som er et nyt område hos Solar, hvor man sætter fokus på grøn energi og miljørigtige løsninger.

Hos Solar sætter man nu ekstra fokus på klima- og energiområdet. Det er der flere grunde til. Dels har Danmark en målsætning om af blive uafhængig af fossile brændsler inden 2050, dels er der igen interesse for klima og grøn energi, efter krisen tilbage i 2008 flyttede fokus over på økonomi og bundlinje.

- Nu er der igen overskud til at tænke grønt, og vi vil derfor gerne klæde vores kunder inden for El, VVS, Industri & Offshore på til at kunne følge med den stigende efterspørgsel. Sammen med den stigende interesse for grønne energiløsninger vil der vise sig øget behov, både hvad angår produkter og løsninger, men også for viden og rådgivning på området, derfor synes vi, det giver god mening at etablere dette nye Klima & Energi segment, hvor vi samler vores ekspertkompetencer på området,” siger Dennis Jeppesen, salgschef  Klima & Energi hos Solar Danmark A/S.

Ny app beregner gevinst

Blue Energy app’en er den digitale spydspids for Solars klima- og energisegment. App’en har fokus på de nye energiløsninger, som segmentet tilbyder. Blue Energy app’en giver installatørerne mulighed for at få adgang til en del af den viden og rådgivning, som Solars nye segment tilbyder, hele døgnet rundt. Det er fx muligt med app’en hurtigt og enkelt at beregne ROI på en potentiel investering i en ny og mere energieffektiv løsning inden for fx varmepumper, varmeteknik, solceller og ventilation.

Selve Blue Energy-koncept har eksisteret hos Solar siden 2008, men det nye Klima- & Energi segment er etableret i september.

- Vi mærker, at der nu er lidt mere luft i økonomien, og folk har igen lyst til at investere i grønne løsninger. Vi mener derfor, at nu er det helt rigtige tidspunkt at etablere et separat Klima & Energi segment, hvor vi har samlet alle vores klimaløsninger og -kompetencer. Det betyder, at vi kan tilføre yderligere værdi for vores kunder. Vi kan tilbyde langt tættere partnerskaber med vores kunder inden for sektoren, end vi tidligere har gjort. Og desuden kan vi nu indgå i direkte partnerskaber med fx boligforeninger,” fortæller Dennis Jeppesen.

Med det nye Klima & Energi segment håber Solar også at kunne åbne døren til nye markeder.

-Vi har allerede mærket en stigende interesse fra fx spildevands- og forsyningsselskaber, sygehuse, kommuner, boligforeninger, pensionskasser og totalentreprenører, siger Dennis Jeppesen.

App’en kan downloades gratis til både Android og iOS. Kontakt Solar for et login.