ARCHITECT@WORK udstiller 9. og 10. september 2020 i Forum

Der er mulighed for at tilmelde sig gratis til messen ARCHITECT@WORK, der finder sted 9.-10. september i Forum

Håndplukket indhold, trygge og moderne omgivelser og omhyggeligt udvalgte produktinnovationer i en netværksfremmende atmosfære – det er, hvad ARCHITECT@WORK handler om. Formålet med vores messe er enkelt: Vi skaber en platform, hvor du som arkitekt eller indretningsarkitekt ubesværet kan netværke med førende fabrikanter og lære deres seneste innovationer at kende. Alt dette dækker en lang række produktkategorier som facadebeklædning, vinduer, tagmaterialer, indretning, belysning m.m., skriver virksomheden.

- ARCHITECT@WORK fokuserer på vigtigheden af at få solid teknisk information om de nye produkter i et trygt miljø, ansigt til ansigt. Vi giver dig den nye globale trend: lokalt organiserede messer, som fremviser internationale brands i hjertet af dit faglige fællesskab. Og: Alle innovationer er forinden blevet vurderet grundigt af et bedømmelsespanel af arkitekter og indretningsarkitekter, hedder det.

Der vil endvidere være ekstra tiltag på messen i forbindelse med dette års tema ‘Affald og arkitektur’ såsom en materialeudstilling og en række spændende talks, som snart vil kunne findes online. Der er gratis adgang for udstillere, og der bydes på gratis drinks og snacks gennem hele messen – alt dette foregår naturligvis med overholdelse af de nødvendige forholdsregler for smitteforebyggelse.

Er du interesseret i at deltage på ARCHITECT@WORK Copenhagen i Forum d. 9. eller 10. september? Tilmeld dig gratis her: registrering