Certificering har været en sund proces …

Toxvig Rustfri og Holstebro Kleinsmedie A/S blev i begyndelsen af april verificeret til CE mærkning af bygningsstål – og det har ifølge virksomhedens direktør og medindehaver Torben Smidstrup været en ganske sund proces.

- Det er jo ikke et spørgsmål, om man ønsker at være certificeret, det er jo et krav, som skal indfries som forudsætning for at kunne drive sin forretning, så da vi så skriften på væggen, gik vi i gang med at opnå certificeringen, siger Torben Smidstrup og fortsætter:

- Selvom det har været en omstændelig proces, har det også været en sund proces, fordi vi kan bruge en stor del af arbejdet positivt, ligesom vi selv har været i stand til at præge arbejdet. Det har ført til optimering inden for kvalitetssikringen, ligesom vi har fået en langt bedre kontrol og styring i forhold til varemodtagelse, som har været af stor værdi for os, fortæller Torben Smidstrup.

Holstebro Kleinsmedie A/S er en meget alsidig forretning med aktiviteter, der strækker sig lige fra montering af procesanlæg inden for levnedsmiddel-industrien til mindre opgaver inden for Offshore og ikke mindst aktiviteter inden for bygningsstål, hvor trapper, svalegange samt søjler og bjælker er en del af opgaverne i det daglige.

Torben Smidstrup gennemførte sidste år svejsekoordinator-uddannelsen på Metal College i Aalborg, og virksomheden har i godkendelsesprocessen valgt at bruge rådgivervirksomheden Advisio som sparringspartner omkring hele det projekt, som det er at blive godkendt til CE mærkning.
 

Foto: Holstebro Kleinsmedie A/S blev for et par måneder siden certificeret – virksomheden udfører bl.a. en del opgaver inden for bygningsstål.