GSV bliver ISO-certificeret

Materieludlejeren GSV Materieludlejning A/S oplever, at der i større grad bliver stillet krav fra kunderne om en kvalitetsstempling af processer

Materieludlejeren GSV Materieludlejning A/S oplever, at der i større grad bliver stillet krav fra kunderne om en kvalitetsstempling af processer. Både de eksterne med kunderne men også de interne. Derfor bliver de nu ISO-certificereret og lever dermed op til den internationale standard. Det er særligt de store danske og internationale kunder, efterspørgslen kommer fra.

GSV opruster til flere internationale og større danske kunder

GSV er til stede på de største danske byggepladser, og her er det de store danske og internationale entreprenører og virksomheder, der i stigende grad forlanger dokumentation og professionelle processer. De har ikke nødvendigvis kendskab til den danske DRA-certificering som mange danske udlejere har, men efterspørger en højere international kvalitetscertificering. De stigende krav er ikke kun noget, GSV oplever. Ifølge en undersøgelse[1] fra Dansk Standard og Dansk Forening for kvalitet mener hele 82. pct, af de danske virksomheder, at ISO9001s betydning kun vil blive større i fremtiden.

Herhjemme er det blandt andet større kunder som leverer til Femern, og store internationale tech-virksomheder, der bygger i Fredericia, Odense og Viborg, som stiller krav til den høje kvalitet.

Efterlever internationale krav

I GSV leverer man i stigende grad materiel til de helt store byggepladser og her er den højeste internationale certificering inden for kvalitet med ISO9001 en nødvendighed. Det betyder bl.a., at virksomheden efterlever krav til, hvordan man opbygger og vedligeholder ledelsessystemer, som tilgodeser både kunder, myndigheder og lovmæssige krav. For at få certificeringen skal man fremme en stærk tilgang til processer, hvor det særligt er kundernes behov, effektivitet, objektive målinger og merværdi, der er i fokus.

” I GSV har vi stort fokus på vores kunder og på at de oplever en høj kvalitet og levering sker til tiden. Vi måler derfor stringent på, at kvaliteten er i top – og netop derfor giver det god mening, at vi nu også bliver ISO-certificeret. Det beviser nemlig, at kvaliteten kommer fra tophylden, og at vi konstant arbejder på at gøre vores processer bedre. Og så er det også en kæmpe cadeau til vores medarbejdere, at en ekstern certificering nu blåstempler, at vores processer og ledelsessystemer er af høj kvalitet.”
siger Frank Olesen, COO i GSV Materieludlejning A/S.

Hele 78 pct. af de danske virksomheder oplever forbedret samarbejde med leverandører og samarbejdspartnere efter ISO-certificeringen og hele 78 pct. har øget kundetilfredsheden.

”De tal glæder vi os til at være en del af. Jeg tror, vi kan være med til at løfte standarden ikke kun for os selv og vores kunder, men også for de andre i branchen. Og så håber jeg, at vores nye certificering kun vil give endnu flere positive kunderelationer fremover,”
siger Frank Olesen.