Luksusboliger på taget i Herlev

Boligområdet Toftegård i Herlev har fået etableret 21 nye luksus taglejligheder som del af renovering

21 nye luksus taglejligheder pryder nu toppen af boligområdet Toftegård i hjertet af Herlev.
Idéen til boligerne startede med et par gamle teglsten, der var blevet utætte og skadet. Da besluttede Boligforeningen 3B at renovere tagene på fire af foreningens boligblokke og udnytte muligheden til at udvide med flere og større boliger, som der længe havde været et ønske om.

Det resulterede i 21 lækre nye tagboliger, som ifølge Steffen Morild, formand for Boligforeningen 3B, har skabt stor værdi:
- Det var en svær fødsel, men byggeriet er gået godt takket være dygtige håndværkere og tæt samarbejde. Det nye byggeri vil skabe stor merværdi for afdelingen og lejlighedernes nye beboere.

Herlevs bedste placering

Boligerne er i ét plan på mellem 94 m² og 129 m² med tagterrasser, kviste og flot lysindfald. Den nænsomme tagrenovering har sikret en solid, bæredygtig løsning, hvor tagenes oprindelige udseende bevares. Og placeringen sætter prikken over i’et:

- Det her må være Herlevs bedste placering. Rygterne siger, at selv Herlevs borgmester godt kunne tænke sig at flytte ind i de nye tagboliger, siger Robert Mayer, adm. direktør i Jönsson a/s.

Foto: Jönsson a/s har som totalentreprenører stået for etableringen af de 21 nye tagboliger samt udskiftning af tag på de fire blokke. Alt tømrer- og murerarbejde er udført i egenproduktion.