Ecobatt isolering blev anvendt til KPMG-domicil

Hele 10.000 kvm EcoBatt-isolering i forskellige tykkelser blev anvendt til de indvendige skillevægge på det nye KPMG-domicil

Knauf Insulation leverede isoleringsløsninger med EcoBatt og RoofMax, konstrueret med ECOSE® Technology , til KPMG’s nye danske hovedkontor, der er beliggende i København. Løsningerne blev valgt på grund af de miljøfordele som findes i Knauf Insulations produkter, samt den spændende nye standard for bygningsisolering som findes i EcoBatt og EcoBlanket isolering fra Knauf Insulation, hedder det i en meddelelse fra virksomheden.

MT Højgaard installerede og tilpassede over 10.000 kvm EcoBatt-isolering i forskellige tykkelser, til de indvendige skillevægge samt RoofMax tagisolering i stenuld til den 33.400 kvm. store bygning.

EcoBatt (formstykker) er et let, ikke brændbart og vandafvisende glasuldsisolering med høj ydeevne. Materialet er ekstremt fleksibelt med lav massefylde og høj rivstyrke og kan benyttes til isolering af vægge, gulve og lofter. Til dette projekt blev der benyttet 460 mm bredde formstykker, der passer mellem stolperne i skillevægs konstruktionen, så isoleringen ikke skulle skæres. Da det ikke var nødvendigt at tilskære isoleringspladerne inden montage, var processen ekstremt hurtig og problemfri for entreprenørerne for slet ikke at nævne omkostningseffektiv, da der intet spild var.

 ECOSE Technology er blevet udviklet til Knauf Insulations glasuldsprodukter og forstærker miljøfordelene uden at påvirke de varmeisolerende, lydisolerende eller brandhæmmende egenskaber. Isoleringsprodukter, der er fremstillet med ECOSE Technology, indeholder ingen farvestoffer eller kunstige farver – farverne er naturlige helt igennem.