Nyt facadesystem fra Rockwool

Ecorock Facadesystem, nyt system til udvendig efterisolering

Der sker et meget stort energitab gennem ydervæggene i bygninger. Derfor lancerer Rockwool A/S nu et nyt facadesystem til udvendig efterisolering., nemlig Ecorock Facadesystem til udvendig efterisolering af facader og en flot pudsning som afslutning.

Systemet, som både er til nybyggeri og renovering, giver ifølge Rockwool tre fordele i ét: En meget høj isoleringsværdi, en bestandig klimaskærm, der beskytter mod vind og vejr, og en smuk, pudset facade. Det bygger videre på et eksisterende system, men det er nu mere konkurrencedygtigt med en stribe nyheder.

Først og fremmest er der forskellige optimerede isoleringsplader bag pudsen, bl.a. den nye Rockwool Facadebatts Plus til renovering. Den er 30 procent hurtigere at montere end traditionelle løsninger, kræver stort set ingen klargøring af facaden og kan opsluge ujævnheder på op til 10 – 15 mm, fremhæver Rockwool.

Systemet byder også på et nyudviklet sortiment af pudser, herunder både klassiske mineralske pudser, der er teknisk opdaterede, og nye syntetiske pudser. De syntetiske pudser giver et ensartet overfladeudtryk og er ekstra resistente overfor smuds- og algedannelse. Der er seks forskellige strukturer at vælge mellem og en meget bred farvepalet.