Moe & Brødsgaard i mindre fusion

Det rådgivende ingeniørfirma Moe & Brødsgaard fusionerer med Skude & Jacobsen - får ialt 400 medarbejdere

Flere kompetencer, bedre service og muligheden for fortsat vækst er baggrunden for, at Skude & Jacobsen bliver en del af Moe & Brødsgaard. Med den nye organisation står Moe & Brødsgaard styrket med en koncern på over 400 medarbejdere, fordelt på syv kontorer i Danmark og et i Norge, skriver virksomheden i en meddelelse.

- Skude & Jacobsen og Moe & Brødsgaard komplementerer hinanden på både kompetencer og geografi, og sammen kan vi tilbyde kunderne flere specialer og endnu bedre service, fortæller en glad Christian Listov-Saabye, administrerende direktør i Moe & Brødsgaard.

Begge virksomheder råder over en række specialkompetencer, og med Skude & Jacobsen ombord fuldendes Moe & Brødsgaards kompetencepalette med specialistviden inden for områder som geoteknik, fjernvarme og energi. 

Dækker hele Danmark

Moe & Brødsgaard har hovedkontor i København og regionskontorer i Aarhus, Aalborg, Fredericia og Roskilde. Med Skude & Jacobsens kontorer i Vordingborg og Odense, dækker koncernen hele Danmark.

Skude & Jacobsens administrerende direktør Peter Islev fortæller om baggrunden for indtræden i Moe & Brødsgaard:

- Sammen med Moe & Brødsgaard bliver vi en del af en større organisation, og vi kan dermed tilbyde kunderne en endnu større ressourcesikkerhed og en række specialkompetencer, som vi ikke har i dag.

For Skude & Jacobsen sker indtræden i Moe & Brødsgaard som led i et generationsskifte. Virksomheden har indtil nu været ejet af otte partnere. Med indtrædelsen i Moe & Brødsgaard udtræder fire partnere, og fire fortsætter som aktionærer i Moe & Brødsgaard. Ledelsen og den daglige drift af kontorerne i Vordingborg og Odense fortsætter uændret.

Samarbejdet mellem de to virksomheder er ikke nyt. Virksomhederne har allerede flere projekter sammen blandt andet inden for fjernvarmeområdet, hvor de har vundet to rammeaftaler og flere opgaver sammen.

- Vi har gennem flere år haft samarbejder med Skude & Jacobsen, hvor vi har suppleret hinanden enten med volumen eller specialviden, og vi har på den måde været i stand til at stille et meget skarpt team, der har givet flere nye opgaver. Sammen tror vi på, at vi kan udvikle flere markeder og ekspandere yderligere inden for vækstområder, fortæller Christian Listov-Saabye.

Fakta

Skude & Jacobsen er med sin grundlæggelse i 1952, en velfunderet virksomhed med afdelingerne Anlæg, Byggeri, Geoteknik, Energi og Miljø. Virksomhedens 50 medarbejdere er fordelt på hovedkontoret i Vordingborg og afdelingen i Odense.

Moe & Brødsgaard A/S er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 350 ansatte i København, Aarhus, Aalborg, Fredericia, Roskilde og i datterselskabet Moe Polyplan AS i Norge.