Ny hjemmeside til byggeriets idémagere

Realdania har lanceret en ny hjemmeside, der skal give brugerne overblik over støttemuligheder til projekter inden for byggeri

For at gøre det lettere for  for idémagere og udviklingsorienterede virksomheder i byggesektoren at finde frem til de fundingmuligheder, som kan gøre det muligt at udvikle de gode idéer til praktiske løsninger, har Realdania søsat en ny hjemmeside Innovationsradar.dk.

På innovationsradar.dk kan innovative projektmagere nemt og hurtigt finde frem til de fonde og støtteordninger, som matcher netop deres udviklingsprojekt. Hjemmesiden giver også vejledning i, hvordan man omsætter sin idé til en projektbeskrivelse og udarbejder ansøgninger – og mulighed for personlig rådgivning om fonde og ansøgningsprocessen hos operatøren af hjemmesiden, Smith Innovation, som har specialiseret sig i netop dette. Endelig er der eksempler til inspiration – og et bibliotek med andre nyttige værktøjer og guidelines.

- Vi ved fra tidligere Realdania-initiativer – bl.a. Byggeriets Innovation – at det godt kan lade sig gøre at få de gode idéer gjort til virkelighed. Finansieringen er helt afgørende, men mange er ikke opmærksomme på de midler, der rent faktisk er til rådighed. Derfor tror vi på, at et værktøj som Innovationsradaren kan hjælpe, så flere får øje på de gode støttemuligheder, der rent faktisk eksisterer, siger projektleder i Realdania, Lennie Clausen.

Realdania støtter den nye hjemmsides drift frem til 2015.