P-dæk, der holder

Tekst: 

Et parkeringsdæk er en konstruktion, der skal holde i mange år, og den skal derfor effektivt beskyttes mod vejrliget. Lemminkäinen tilbyder at udføre denne opgave, som omfatter fugtisolering, bære- og slidlagsbelægninger samt bitumenfuger. Lemminkäinen er specialister på området og har mange års erfaring samt den nødvendige ekspert viden til at løse disse opgaver, siger Palle Bisballe, afdelingschef i Lemminkäinen A/S.

Lemminkäinens hovedaktivitet er produktion og udlægning af asfalt for såvel offentlige som private bygherrer, mens virksomhedens specialafdeling udfører forskellige specialbelægninger til gulve, p-dæk og pladser samt isolering og asfaltering af broer.

Eksempler på opgaver er Ikea Odense, hvortil der blev lavet parkeringsdæk med en løsning bestående af 50 mm Confaltbelægning, 2xpolymerbitumenmembran, afretningsbeton med faldopbygning samt betonelementdæk af TTS. Til Slotsmøllen i Kolding (se foto) er der udført en løsning bestående af 40 mm MAB asfaltbelægning til p-dæk, 20 mm AAB drænasfaltbelægning, 2xpolymerbitumenmembran, afretningsbeton med faldopbygning samt betonelementdæk af TTS.