Lyd- og lysfirma styrkes med nyt ejerskab

Pro Center Vest er fusioneret med John Drejer A/S i Randers. Dermed har Pro Center Vest forstærket sine kompetencer inden for lys og lyd til professionelle samt TV-overvågning over hele landet.

- Vi har fået en meget stærk partner i John Drejer A/S, der bl.a. er kendt for sit brede sortiment inden for el-installation, IT og netværk. Vores ydelser i forbindelse med selve installationen og montagen er blevet væsentlig mere omfattende og dermed mere sikker, siger Lars Wilhelmsen, der er direktør og daglig leder af Pro Center Vest.

Pro Center Vest fortsætter i princippet som en selvstændig virksomhed med Lars Wilhelmsen som direktør og daglig leder. Nu har han blot fået en stærk partner og ejer i ryggen, som kan levere de installationsydelser, som Pro Center Vest står for. Til gengæld har John Drejer fået et nyt forretningsområde, der handler om at kunne levere professionelle lys- og lydanlæg, AV-udstyr og TV-overvågning. John Drejer A/S beskæftiger mere end 60 medarbejdere, der besidder kompetencer inden for mange typer af installationsopgaver.

Pro Center Vest leverer og installerer også anlæg til bygningsbelysning. Bl.a. har virksomheden designet og leveret den moderne og energirigtige LED-belysning der oplyser Sparekassen Kronjyllands hovedkontor i Randers Fjord om aftenen.

I praksis drives de to virksomheder fra samme adresse, nemlig Alsikevej i Randers.