Halgruppen etablerer sig nu i Danmark

Halgruppen er specialiseret i salg og udlejning af lagerhaller, arbejdstelte, partytelte og presenninger

Halgruppen etablerer sig nu i Danmark. Halgruppen er specialiseret i salg og udlejning af lagerhaller, arbejdstelte, partytelte og presenninger.

- Vi leverer skræddersyede løsninger. Service med et stærkt fokus på kvalitet, sikkerhed og værdi for pengene. Vores medarbejdere har en unik fagligekspertise med 20-30 års erfaring i udvikling og levering, skriver virksomheden i en meddelelse.

Den nordiske gruppe er i Norge og Sverige og har ansat Kim Jansdorf til opbygning af den danske afdeling. Kim Jansdorf har mange års erfaring fra branchen og kommer fra tilsvarende stilling.

- Med afsæt i de special kompetencer vi besidder i selskabet, bliver det en meget spændende tid vi går i møde. Det bliver bestemt nogle kreative og gode løsninger som vi kommer til at bygge. De fleste af vores kreative- og tekniske medarbejdere har 20-30 års erfaring i specialløsninger, og naturligvis også standard løsninger. Vi er som udgangspunkt et nyetableret selskab i Danmark, men erfaringsmæssigt et af de stærkeste i norden, udtaler Kim Jansdorf.

Halgruppen er et datterselskab af det norske moderselskab Hallgruppen AS.