Websites og nyhedsbrev

Brug vores digitale medier til at få dit budskab endnu tættere på målgruppen

Byggeplads.dk repræsenterer et helt unikt digital univers for byggebranchen med en række onlinemedier, der kombineret kan styrke virksomhedens formidling af budskaber.

Flagskibet er www.byggeplads.dk der uden sammenligning er markedets største formidler af dokumentation og præsentation af byggeprojekter. På nettet har vi i journalistik, grafik og hårde data beskrevet over 1.400 byggeprojekter, kategoriseret efter bygningstyper. Websitet er derfor et meget velbesøgt opslagsværk for alle i byggebranchen, der søger oplysninger om konkrete, afsluttede byggeprojekter – derfor er det også attraktivt for såvel rådgivere, entreprenører og leverandører at få beskrevet deres rolle i de enkelte byggeprojekter. Præcist, seriøst og i visuel høj kvalitet.

Websitet har en løbende  nyhedsstrøm og opsamler kategoriseret information i tematiseret form med faglige nyheder samlet under særlige, faglige områder.

Websitet er det eneste af sin art på det danske marked, der alene kommunikerer med det professionelle marked – med 20.000 besøgende og 50.000 sidevisninger hver måned.

www.magasinetgulv.dk er den digitale platform for vort stærke niche-medie i print af samme navn, mens www.officeplusdesign.dk er målrettet indretnings og møbelbranchen.

Vi er aktive på de sociale medier – først og fremmest Facebook med www.facebook.com/byggeplads.dk, hvor der er mulighed for formidling af nyheder, præsentation af byggeprojekter og produktnyheder – og dermed specifik formidling af budskaber fra vores annoncører. Facebook er dermed et effektivt supplement til vores website, så vores redaktionelle indhold kommer endnu bredere ud, hvilket er en klar fordel for vores annoncører.

Vores nyhedsbrev målrettet 4.000 professionelle i byggebranchen udsendes hver 14. dag og rummer også mulighed for markedsføring i kraft af bannerannoncering.

Partnerskaber

Vi tilbyder virksomhederne i byggebranchen at blive integreret i vores webunivers gennem en særlig partnerskabsaftale med store fordele. Det giver partneren adgang til en permanent eksponering med egen profilside og eget login med adgang til vores nyhedsdel, hvor virksomheden selv kan uploade nyheder – hvad enten det er nye projekter, nye produkter eller andre nye tiltag.

Annoncering

Kom i kontakt med dine potentielle kunder gennem bannerannoncer på:

www.byggeplads.dk

www.officeplusdesign.dk

www.magasinetgulv.dk

og i Byggeplads.dk’s nyhedsbrev.

Indhent priser og yderligere information hos din mediekonsulent: