Referencer

Kærsgaard & Andersen A/S

“Byggeplads.dk er et fint magasin, seriøst og sobert som kommer bredt rundt i den byggebranche som vi henvender os til. Desuden indeholder magasinet gode præsentationer af byggeprojekter som gør, at det er relevant at bruge som platform i markedsføringen” Jens Kærsgaard Indehaver, ingeniør, MBA

FLOS Scandinavia A/S

”Vi anvender Byggeplads.dk i vor markedsføring, fordi vi har et ønske om at få en tættere kontakt til kontraktmarkedet og få formidlet, at vi er de rigtige til at sparre med i lysrådgivningen – her vurderer vi, at vi med magasinet kommunikerer godt med målgruppen”

Frank Andersen, Partner, FLOS Scandinavia A/S

RUM as

”Vi bruger Byggeplads.dk aktivt, når vi skal finde inspiration i forhold til nogle udfordrende problemstillinger eller en designproces. Magasinet er af meget høj grafisk kvalitet, som gør, at man kan vise det til andre, f.eks. en kunde, hvor man vil præsentere et eksempel på en løsning og dermed inspirere kunden. Endelig er magasinet det trykte fagmedie, som dækker bredest i forhold til branchen og rammer bedst i forhold til vores kundegruppe.”

Anders Johansen, arkitekt, partner

V8 Construction

”V8 Construction A/S udfører totalentrepriser samt projektudvikling af grunde og ejendomme. Vi sammensætter det rigtige team af samarbejdspartnere til de enkelte opgaver, V8C er overbevist om at det rigtige team, en god planlægning, stram styring, vil sikre den gode kvalitet. V8C sætter pris på samarbejdet med Byggeplads.dk, hvor vi har fundet inspiration samt blevet profileret på en meget tilfredsstillende måde.”

Morten Baunsgaard,
administrerende direktør

Spæncom A/S

”Vi har lavet vor egen medieanalyse blandt vore kunder, hvoraf det fremgår, at Byggeplads.dk er et af de mest værdsatte medier blandt entreprenører, rådgivere og arkitekter – det gør, at vi anser Byggeplads.dk som et relevant annoncemedie for os. Dertil kommer, at byggeprojekterne får en meget flot præsentation i tekst og billede, hvilket vi lægger stor vægt på.”

Per Bachmann, marketingchef

KBC Profiler & Tilbehør A/S

“Det er alle tiders oplevelse at være annoncør hos Byggeplads.dk, fordi man opnår så god respons. Vi har fået mange henvendelser fra arkitekter, ingeniører og også bygherrer, der er interesseret i vores produkter efter at have læst om vore løsninger. Vi har derfor opnået en god støtte i vor markedsføring.”

Søren Bay-Christensen, direktør