Over 60 udstillere på eksklusiv arkitekt-messe

Eksklusive brands viser deres innovationer frem på ARCHITECT@WORK Copenhagen i Forum 7.-8. september

Eksklusive brands viser deres innovationer frem på ARCHITECT@WORK Copenhagen i Forum 7. og 8. september, hvor ARCHITECT@WORK åbner dørene eksklusivt for arkitekter  og indretningsarkitekter i Forum København.

-Innovation har altid været centralt for arkitektur- og designbrancherne: nye materialer, nye  Produkter og nye byggetekniker.Vidste du, at hvert eneste produkt, der fremvises, først er blevet grundigt evalueret af en jury bestående af arkitekter og indretningsarkitekter?, skriver arrangørerne.

-På messen kan du finde den perfekte blanding af præcis den information, du som sagkyndig er ude efter. Hvert selskab har uddannede professionelle ved deres stande, der står klar til at rådgive dig om de tekniske egenskaber ved deres produktinnovationer, siger arrangørerne og tilføjer:

-‘”Less is more” gælder uden tvivl på ARCHITECT@WORK. Eftersom en uafhængig jury kuraterer alt indhold, der fremvises ved arrangementet, kan vi garanterer dig, at hvert eneste minut, du tilbringer på messen er det hele værd, siger arrangørerne og henviser bl.a. til, at de unikke og loungeagtige omgivelser gør det nemt at netværke i en meget professionel, men stadig afslappet atmosfære.

Indtil videre er der godt 60 tilmeldte udstillere , de fleste danske, men også en række udenlandske. De danske udstillere tæller bl.a. Acoustic Panels Scandinavia fra Skanderborg, Dorma fra Albertslund, Ege Carpets fra Herning, Geberit fra Lystrup, Lamilux fra Nykøbing Falster, Nordic Door fra Silkeborg, RMIG fra Ballerup og Ytong fra Vejle.

Hele udstillerlisten kan ses her:

Kunne du tænke dig at deltage i arrangementet kan det lade sig gøre helt gratis - ved at du registrere dig her.