WERK vinder boligbyggeri i Hannover

WERK er udpeget som en af to vindere af konkurrencen om at udvikle et nyt 12.000 m2 boligbyggeri i Kronsberg Syd i Hannover

WERK er udpeget som en af to vindere af konkurrencen om at udvikle et nyt 12.000 m2 boligbyggeri i Kronsberg Syd i Hannover.

Sammen med den tyske tegnestue ABP løber danske WERK med endnu en sejr i en arkitektkonkurrence i Tyskland – mere præcist i Kronsberg Syd i Hannover.

Opgaven er at udvikle et nyt 12.000 m2 boligbyggeri i den tyske by. Området er placeret tæt ved den ikoniske, hollandske pavillon ‘stacked artificial landscapes’ ved EXPO 2000 – og ikke langt fra den danske pavillon.

”Med vores projekt ’Kronen’ har vi skabt et skulpturelt og nedskaleret volumen for at imødekomme den menneskelige skala. Vi ser spændt frem mod næste fase,” siger Thomas Kock, grundlægger og kreativ direktør i WERK.

WERK’s konkurrencekoncept ’Kronen’ er et boligbyggeri med blandede boformer. Der er bl.a. både almene boliger, lejeboliger, store delelejligheder til bofællesskaber, work-homes (boliger med erhverv i stuen), rækkehuse og studios.

Det hele karakteriseres ved at være i tæt forbindelse med den omkringliggende natur og indbyder til fællesskaber og gode naboskaber.

P3 Pekrul ProjektPartner GmbH er bygherre på projektet. Areal: ca. 12.000 m2 bebyggelse.