Porte og solafskærmning: så er det R+T

Omkring 80 procent af de udstillende virksomheder til R+T-messen i Stuttgart kommer fra hele 45 lande uden for Tyskland

Forberedelserne til R+T 2024 har været i gang længe.Verdens førende messe for rullejalousier, døre/porte og solafskærmningssystemer åbner 19. til den 23. februar 2024 i Stuttgart.

Interessen for at deltage har været overvældende.Over 1.000 udstillende virksomheder har tilmeldt sig den kommende messe, hvor de kan præsentere deres nye produkter og tjenester. Hele messeområdet med 120.000 kvadratmeter er igen fuldt booket. Den internationale interesse for R+T 2024 er også meget høj igen: Omkring 80 procent af de udstillende virksomheder kommer fra uden for Tyskland, fra i alt 45 lande. Nationale og internationale industrigiganter er midt i forberedelserne til deres deltagelse på messen.

-Alt tyder på, at vi igen får en god R+T-messe. Vi er glade for, at branchen er så engageret i at få organiseret det store gensyn i februar og ser frem til det – vi er også fulde af forventning og kan næsten ikke vente på det! Det bliver en helt speciel messeoplevelse for alle deltagere med talrige højdepunkter, siger Sebastian Schmid, Vice President for Messe Stuttgart.

Nye temaer

Sebastian Smid fremhæver, at messen atter vil udnytte sin evne til nytænkning og tilbyder alle de fagbesægende en stor og bred vifte af udstillinger samt en lang række innovationer inden for produkter og services.

-Det, der her præsenteres i forhold til rulleskodder, døre/porte og solafskærmningssystemer definerer markedet. Udover industriinnovationer er et andet emne også i centrum ved den kommende R+T, nemlig bæredygtighed, et af vores tids nøglespørgsmål . Det er hovedtemaet for R+T, fremhæver Sebastian Schmid og tilføjer:

-Vi holder altid øje med markedet og er konstant i tæt kontakt med vores udstillere. De intensive diskussioner gennem de seneste måneder har vist, hvilken betydning emnerne 'bæredygtighed' og 'energieffektivitet' har i det daglige arbejde. og hvor stor efterspørgsel efter sådanne løsninger er blandt forbrugerne, siger han.

Messen R+T 2024