Bedre mobildækning på Region Sjællands sygehuse

Kemp & Lauritzen har netop vundet udbuddet på indendørs mobildækning for sygehusene i Holbæk, Roskilde, Slagelse, Næstved og Nykøbing Falster

Kemp & Lauritzen har netop vundet udbuddet på indendørs mobildækning for sygehusene i Holbæk, Roskilde, Slagelse, Næstved og Nykøbing Falster. Med aftalen ønsker Region Sjælland at give både personalet, patienter, pårørende og øvrige brugere af sygehusene de bedste betingelser for en optimal og stabil operatør-uafhængig mobildækning på alle sygehusenes indendørsarealer.

Kontrakten er resultatet af Kemp & Lauritzens mangeårige fokus på løsninger indenfor indendørs mobildækning – hvor uddannelse, medarbejdercertificeringer og investering i udstyr og software har gået hånd i hånd med udvikling af processer og procescertificeringer. Implementeringen er allerede i gang

- Vi har et stærkt og dedikeret team inden for indendørs mobildækning. At have investeret i at have alle kompetencerne under samme tag gør en stor forskel for alle vores kunder. De kan mærke, at vi tager ansvar og er løsningsorienterede, udtaler Michael Balslev, sektionschef i Kemp & Lauritzens Ncore-afdeling, der er specialiseret i tekniske kommunikationsløsninger.Vi er glade for, at vi tilbød det mest konkurrencedygtige tilbud og dermed kan fortsætte mange års godt samarbejde med Region Sjælland.

Til trods for global chips-mangel og globale logistikudfordringer er hovedparten af centraludstyr, decentralt udstyr, kabler, antenner m.m. allerede landet på sygehusene, og selve implementeringen er i gang.

Fakta om kontrakten

Kontrakten med Region Sjælland omfatter et komplet re-design af DAS-løsningerne, inklusive erstatning af eksisterende udstyr med en moderne og fremtidssikret løsning fra producenten JMA Wireless samt de første 4 års vedligeholdelse og support.

Der er valgt en løsning, hvor centraludstyr tilsluttes operatørerne lokalt på hvert sygehus. Herfra fordeles mobilsignalerne til decentralt udstyr via fiberforbindelser og herefter videre til næsten 2.000 antenner fordelt i en bygningsmasse på omkring 500.000 m2.