To erfarne kræfter inden for byggeri etablerer ny virksomhed i Aarhus

Tilsammen har de 50 års erfaring indenfor VVS- og byggebranchen. Nu står Jesper Langberg og Rolf Thygesen bag den nye virksomhed, COSANI A/S, som netop har slået dørene op den 3. februar 2020.

COSANI er leverandør af badeværelsesinteriør til byggebranchen og  repræsenterer allerede en række stærke brands. Med dem vil de opretholde det købmandsskab og den seriøsitet, som har kendetegnet Jesper Langberg og Rolf Thygesen gennem deres tidligere virke.

Ny virksomhedsstrategi og kundefokus

COSANI’s kunder er blandt andet VVS-installatører med udstilling, VVS-grossister, producenter af præfabrikerede badeværelser, developere, entreprenører mv.

”Muligheden for at formulere en helt ny virksomhedsstrategi med stærke internationale brands i ryggen og tilpasset byggebranchen anno 2020 var så spændende en mulighed, at vi måtte rykke på den,” udtaler Jesper Langberg.

Både Jesper Langberg og Rolf Thygesen ser muligheder i markedet for deres nye virksomhed, der udover klassiske værdier som godt købmandsskab og kundeservice er baseret med fokus på at skabe værdi for sine kunder i nutidens marked. Her i opstartsfasen vil rollefordelingen være, at Rolf tager sig af de interne kunderelaterede opgaver, og Jesper vil stå for kundemøder i markedet. De er dog allerede suppleret af nogle dygtige, unge mennesker på kontoret og planen er desuden at ansætte to eksterne konsulenter til distrikterne Sjælland og Syddanmark i løbet af foråret.

Erfaring, der skaber værdi

Jesper Langberg har 35 års erfaring indenfor branchen. Han har senest været adm. direktør hos Badelement A/S. Før det var han i 14 år adm. direktør i Duravit Danmark A/S med ansvar for Danmark, Norge og Island.
Rolf Thygesen medbringer 10 års erfaring fra Geberit og senest 14 år fra Duravit.

”Branchen efterspørger effektivitet og løsninger, der passer til markedet. Med vores mange års relationer med kundegruppen og en detaljeret brancheviden er vi i stand til at efterkomme denne efterspørgsel. Vi sætter os altid i kundens sted og er specialister indenfor vores fag.
Vi besidder den nyeste viden indenfor faget til at kunne gøre en forskel. Det betyder, at vi har et virkelig stærkt fundament for at kunne skabe værdi for vores kunder,” siger Rolf Thygesen.

Partnerskab med stor hollandsk virksomhed

Firmanavnet COSANI er en sammentrækning af ’Company’ og ’Sanitet’. 

Samtidig matcher ’SANI’ rigtig godt med virksomhedens første store opgave. I forbindelse med etableringen af COSANI har den nye danske virksomhed lanceret en ny forretningsmodel og et så tæt partnerskab med den familieejede virksomhed SANIBELL, at COSANI rent faktisk er SANIBELL. Det betyder, at vi allerede fra dag 1 har et stærkt bagland og kan agere fuldt på niveau med selv de største etablerede leverandører. Samtidig er det en styrke, at vi ikke kun er to, men 32 topmotiverede medarbejdere allerede fra opstart. SANIBELL, der blev grundlagt i 1978, er en stor leverandør af baderumsmøbler og designprodukter til badeværelser i Europa, og COSANI står nu med ansvaret for at bygge det nordiske marked op.

”Jeg er blevet overrasket over, hvor meget hollændere og skandinaver minder om hinanden i tankegang og væremåde. Vi ser ens på rigtig mange ting, så SANIBELL har både et design, en kvalitet og et prismiks, der matcher det nordiske marked. Desuden deler virksomheden vores kerneværdier som at basis for enhver god handel er at sikre en fornuftig indtjening til vores kunder samt at yde en god service. For eksempel er alle møbler på lager, så kunderne kan få levering fra dag til dag, hvis de ønsker det,” siger Jesper Langberg.

Showroom med moderne designs

I løbet af februar vil der blive etableret en større udstilling af SANIBELL’s produkter på COSANI’s adresse i Aarhus, der vil fungere som showroom til branchen. Her er alle velkommen. Udstillingen vil samtidig fungere som et mødested, hvor man kan se, røre og udvælge produkter til de mange udstillinger, der skal opbygges i Norden.

”Vi har allerede fået en rigtig god modtagelse, så vi glæder os til at komme ud og tjene nogle penge til vores kunder og forhandlere,” slutter Jesper Langberg.

http://www.cosani.dk/