EGO Ventiler bliver til Brødrene Dahl Ventilcenter

Nu skifter afdelingen bag det velkendte mærke navn til Brødrene Dahl Ventilcenter som sidste led i en fuldstændig integration med resten af Danmarks største VVS-grossist.

I næsten 40 år har der stået EGO på rigtig mange af de ventiler og aktuatorer, som VVS’er, industri-installatører og OEM´er landet over har monteret, og det vil der fortsat gøre, da EGO er et godt brand.

De seneste 24 år har EGO hørt til i sortimentet hos Brødrene Dahl, og den forholdsvis lille EGO-organisation har varetaget leverandørpleje, teknisk salgssupport og direkte kundebetjening m.m., og det vil de fortsat gøre, da tekniske produkter skal håndteres af teknisk minded personale.

- Vi har haft EGO som fast bestanddel i vores sortiment i en årrække, fordi de ganske enkelt er enestående på parametre som kvalitet, forsyningssikkerhed og knowhow. Vores kunder efterspørger dem i høj grad og opfatter dem som fuldt integrerede produkter i Brødrene Dahl brede produktportefølje. Derfor er det også helt naturligt, at vi sætter EGO op som det brand det fortjener og markedsfører det på lige fod med andre brands i produktporteføljen, siger Peder Wessmann, salgsdirektør i Brødrene Dahl.

Skræddersyede ventiler og aktuatorer

Når EGO Ventiler bliver til Brødrene Dahl Ventilcenter, får kunderne nu også adgang til et decideret kompetencecenter for ventiler og aktuatorer, hvor man kan få hjælp til skræddersyede løsninger. Fysisk er centret og tilhørende værksted placeret i Herning, men servicen er landsdækkende og for alle BD-kunder.

- Konceptet med ventilværkstedet er, at vi udfører de løsninger, som vi sammen med kunden er kommet frem til opfylder det konkrete behov. Det vil sige, at du kan komme som VVS’er både fysisk eller online og få skræddersyet den løsning, du mangler til dit projekt. Om det er en enkelt ventil eller komplicerede aktuatorløsninger er underordnet. Vi har folk med 30 års erfaring, som er klar til at hjælpe dig, siger Jesper Have. Afdelingschef for Ventilcentret.

Fra og med 01.08.2018 skifter EGO Ventiler officielt navn til Brødrene Dahl Ventilcenter, hvilket i daglig tale nok vil blive BD Ventilcenter, men det er også det eneste der ændrer sig, understreger Peder Wessmann.

Foto: Peter Wessmann.