A/S Poul Larsen opkøber VVS-firma

A/S Poul Larsen i Fjenneslev overtager Brandstrup VVS og Energiteknik Sjælland og bliver til A/S Poul Larsen Autoriseret El og VVS Installatør

Pr. 1. september har A/S Poul Larsen i Fjenneslev overtaget Brandstrup VVS og Energiteknik Sjælland. Udvidelsen giver kunderne bedre service, og samtidig kan virksomheden byde på større opgaver, skriver virksomheden i en meddelelse.

Det er de samme folk, og det er de samme biler - kun navnet er ændret, efter at A/S Poul Larsen Autoriseret El pr. 1. september har overtaget Brandstrup VVS i Dianalund og Energiteknik Sjælland i Sorø.

- Kunderne i de tre virksomheder vil ikke mærke nogen forskel, udover at de får en endnu bedre service. Der kommer et nyt navn på bilen, så vi hedder A/S Poul Larsen Autoriseret El og VVS Installatør. Men det er stadig de samme folk, der kører rundt. Nu har de så bare mere tid til at gøre det, de er rigtig dygtige til, fordi vi samler administrationen ét sted, siger indehaver Ole Larsen.

Total teknisk service

For indehaver Ole Larsen er sammenlægningen mellem 'el og vand' helt logisk. Det giver ikke alene større volumen, men også mere ekspertise under samme tag. Brandstrup VVS har bred erfaring fra 15 års  serviceopgaver i lokalområdet, og Energiteknik Sjælland har med mere end 100 varmepumpeinstallationer bag sig oparbejdet en stor viden på dette område. Dermed kan kunderne samle opgaverne på ét sted. For eksempel skal A/S Poul Larsen fremover levere både el og vvs til alle midlertidige pavilloner, der opstilles i Københavns kommune, og vil også tilbyde boligforeninger en totalløsning.